xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Evenimentul „Legendele Țării Bârsei” revine în Zona Metropolitană Brașov

Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov anunță organizarea unei serii de 18 evenimente culturale, în Zona Metropolitană Brașov, în perioada 15 iunie – 30 septembrie 2017. Evenimentele se vor desfășura în cadrul perioadei de sustenabilitate a proiectului „Legendele Ţării Bârsei. Promovarea potenţialului turistic al Ţării Bârsei”, finanțat prin Programului Operaţional Regional 2007-2013.

În vederea promovării produsului turistic ,,Ţara Bârsei – Mica Transilvanie”, 18 evenimente denumite ,,Legendele Ţării Bârsei” sunt organizate în fiecare dintre cele 18 localităţi ale Zonei Metropolitane Braşov: Braşov, Codlea, Predeal, Râşnov, Zărnești, Ghimbav, Săcele, Bod, Hălchiu, Feldioara, Budila, Sânpetru, Hărman, Prejmer, Tărlungeni, Crizbav, Vulcan, Cristian.

Programul evenimentului ,,Legendele Ţării Bârsei” este construit pe un concept profesionist inedit, inspirat din istoria, cultura și arta Țării Bârsei. Sunt organizate trei tipuri de jocuri interactive. Scopul lor este descoperirea patrimoniului istoric și natural local, folosind și elemente din jocuri atestate în Europa medievală.

Sursa documentară principală a proiectului este albumul istoric ,,Legendele Țării Bârsei" (autori Nicolae Pepene și Bogdan Florin Popovici), lucrare premiată în anul 2013 de Fundația Magazin Istoric și Banca Națională a României cu premiul ,,I.C.Filitti''.

Programul evenimentului/festivalului este structurat pe trei registre de jocuri diferite:
Jocul cu zar ,,Coroana Țării Bârsei"
Este o incursiune fermecătoare în istoria Țării Bârsei, în care personajele legendelor locale vor ajuta sau împiedica jucătorii să străbată Mica Transilvanie.
• Jocurile pentru copii ,,Asediul Cetății", ,,Jocul Tătarului" și ,,Jocul Coloniștilor"
Sunt jocuri de echipă, inspirate din jocuri tradiționale, cu regulamente adaptate într-un mod interactiv și educativ la istoria Țării Bârsei.
• Vânătoarea comorilor ,,Țării Bârsei"
Este un joc de echipă care se adresează familiilor, dar și echipelor de adulți și copii organizate ad-hoc. Jocul are un traseu personalizat pentru fiecare localitate a Țării Bârsei, cu etape documentate din patrimoniul istoric și natural local.

Primul eveniment din seria „Legendele Ţării Bârsei" va avea loc în Codlea, în data de 23 iunie, în centrul istoric al localității, începând cu ora 14.30, în deschiderea festivalului Zilele Orașului Codlea.

Calendarul evenimentelor pentru lunile iunie și iulie este următorul:

-Codlea - 23 iunie, ora 14.30 ( în centrul istoric al localității)
-Râșnov - 24 iunie, ora 16.00 (în Promenada),
-Ghimbav – 01 Iulie, ora 16.00 (în fața Sălii de Sport a orașului),
-Sânpetru – 02 Iulie, ora 16.30 (aerodromul Iosif Șilimon),
-Prejmer – 02 Iulie, ora 13.00 (parcul din fața Primăriei),
-Brașov – 16 Iulie, ora 11.00 (aleea de sub Tâmpa),
-Săcele – 20 Iulie, ora 14.30 (centrul orașului).

Vă așteptăm să participați în număr cât mai mare!