Despre Cookies

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.

Prezența AMB la Transylvania Tourism Fair

În perioada 17-19 martie 2017, Patronatul A.N.A.T. a organizat la Brașov Business Park cea de-a X-a ediție a „Transylvania Tourism Fair” (TTF) http://transylvaniatourismfair.ro/ Târgul de turism se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și touroperatorilor, stațiunilor turistice, hotelurilor, pensiunilor, companiilor aeriene etc. Prezența Județului Brașov la Târgul de Turism din Transilvania a avut în vedere promovarea turistică a județului și a zonelor învecinate.

În cadrul evenimentului a participat și Agenția Metropolitană Brașov, cu standul proiectului „Legendele Țării Bârsei”, unde au fost promovate trasee și circuite turistice din Țara Bârsei și localități componente ale Zonei Metropolitane Brașov, prin intermediul broșurilor, hărților turistice și albumelor.

Început în anul 2010, acest proiect a fost implementat în toate localitățile membre ale Agenției Metropolitane Brașov pe o perioadă de 24 de luni. În cadrul proiectului au fost realizate mai multe materiale de promovare a Țării Bârsei: albumul istoric „Legendele Țării Bârsei”, un ghid de informare turistică ce cuprinde informaţii legate de poziţionarea geografică a Ţării Bârsei, harta regiunii şi a împrejurimilor, obiectivele turistice din zonă şi descrierea evenimentelor periodice din localităţi.

Tot în cadrul proiectului s-au realizat un film documentar și portalul activ www.tara-barsei.eu.

Pentru mai multe detalii despre acest proiect: link proiect Legendele Tarii Barsei.