xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Elevii participanți la tabăra de creație meșteșugărească

Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov anunță rezultatele procesului de selecție a elevilor participanți la tabăra de creație meșteșugărească adresată copiilor din zona metropolitană Brașov, acțiune care face parte din proiectul cultural „Meșteșuguri și tradiții urbane în Țara Bîrsei”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Actualizare 7 iunie 2017: Locurile disponibile din cadrul atelierelor de "Crestături în lemn" și "Pictură icoane tradiționale pe sticlă" au fost ocupate. Vă mulțumim pentru interesul acordat și vă așteptăm la Taberele de creație începând cu 17 iulie.

În etapa de înscriere au aplicat 68 de elevi din clasele V-VII, 2 dintre copiii înscriși fiind descalificați deoarece nu au respectat condițiile cerute de organizator la completarea fișelor de înscriere.

În urma procesului de selecție, au rămas disponibile locuri la următoarele ateliere:
- 2 locuri la Atelier de crestăruri în lemn în sesiunea II (31 iulie – 11 august 2017)
- 2 locuri Atelier Pictură icoane tradiționale pe sticlă sesiunea I (17 iulie – 28 iulie 2017)
- 3 locuri Atelier Pictură icoane tradiționale pe sticlă sesiunea II (31 iulie – 11 august 2017).

Cei ce doresc să ocupe aceste locuri trebuie să aplice conform Regulamentului de participare disponibil pe www.metropolabrasov.ro și pagina de Facebook „Micii Artizani din Țara Bârsei”, până la data de 15 iunie 2017. Se va aplica principiul „PRIMUL VENIT, PRIMUL SERVIT”!

Rezultatele pentru fiecare atelier în parte pot fi vizualizate aici.

Puteți găsi mai multe informații despre proiect aici.