xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Food 4.0 | Descoperire Antreprenoriala

Food 4.0 | Descoperire Antreprenoriala

Clusterul pentru Inovare si Tehnologie in calitate de Centru de Inovare Digitala (DIH) in colaborare cu Centrul de Inovare si Transfer Tehnologic - I4T din cadrul Iceberg organizeaza cu sprijinul Agentiei Metropolitane Brasov Atelierul de Descoperire Antreprenoriala pe tema Food 4.0.

Prin acest workshop ne propunem sa utilizam metodologia Descoperirii Antreprenoriale pentru a genera o colaborare intre actorii din lanturl de valoare alimentar - fermieri, procesatori, distribuitori, comercianti, HoReCa - startup-uri, inovatori, cercetatori, experti si reprezentanti ai autoritatilor din care sa rezulte idei pentru proiecte care vor putea beneficia ulterior de finantare prin programele regionale sau europene.

In urmatoarele doua luni, partenerii vor mai organiza astfel de workshopuri si pe domeniile Food 4.0, Energie & Smart City si E-Health. Proiectele generate din aceste 4 workshopuri vor fi putea beneficia de asistenta pentru a accesa finantari prin programe precum Know How Romania, Proof of Concept sau Tech Transfer in perioada 2020-2021, vor fi incluse in portofoliul de proiecte al Regiunii pentru exercitiul financiar 2021-2027 sau vor putea fi implementate direct ca si prototipuri daca nu necesita resurse financiare consistente.

Atelierele de Descoperire Antreprenoriala sunt organizate cu sprijinul Agentia Metropolitana Brasov și Centrul de afaceri Brașov - cattia

La eveniment vor putea participa maxim 30 de reprezentanti ai companiilor din industrie, universitati, startup-uri sau institutii, precum si inovatori, cercetatori si experti individuali. Participarea este conditionata de inscrierea prealabila aici:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHhM76D4479_iY50lm2xAdTzgBc8PiysQFkEPXH4mEj9X80g/viewform