xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Planul de management și regulamentul ariei protejate Muntele Tâmpa

Pentru a se asigura un management adecvat al ariei protejate Muntele Tâmpa, a fost elaborat Planul de management integrat al Sitului Natura 2000 și al Rezervației naturale, Plan aprobat prin Ordinul ministrului mediului, apelor și pădurilor nr. 767/21.04.2016.

Planul cuprinde:

  • Descrierea ariei naturale protejate, inclusiv hărți pentru descrierea mediului fizic, cartarea habitatelor, hărți de distribuție pentru specii de interes conservativ
  • Evaluarea stării de conservare a speciilor și habitatelor reprezentative
  • Obiective și măsuri de conservare pentru speciile și habitatele reprezentative
  • Metodologie de monitorizare a stării de conservare
  • Metodologie de monitorizare a implementării Planului de management.

Planul de management va fi implemetat de către custode, pe o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile acestuia și ale legislației în vigoare.

Aplicarea măsurilor sale este obligatorie pentru toate persoanele fizice și juridice care desfășoară activități sau au interese pe suprafața acestuia, conform legislației în vigoare. Organizarea activităților se va realiza de către custode și parteneri, în colaborare permanentă cu factorii de interes.

Prevederile Planului de management, în conformitate cu legislația în vigoare, sunt integrate în alte planuri, precum cele de amenajare a teritoriului, de dezvoltare locală sau națională, care vor fi armonizate de către autoritățile responsabile.

Plan de Management al ariei protejate Muntele Tâmpa

Regulamentul ariei naturale protejate Muntele Tâmpa a fost aprobat ca Anexa 2 la Ordinul de ministru menționat anterior. Sunt reglementate activitățile permise a se desfășura în arie. Vizualizare ISSUU.