xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Campania “Prietenii Muntelui Tâmpa”

Custodele și-a propus implicarea publicului larg (agenți economici, instituții de învățământ, organizații non-guvernamentale, instituții publice)  și a localnicilor (locuitori, elevi, studenți)  prin implementarea unui program de creștere a gradului de conștientizare în ceea ce privește valorile de mediu ale ariilor naturale protejate și comportamentul adecvat în aceste zone.

În acest sens, Agenția Metropolitană Brașov a lansat în 2015, campania „Prietenii Muntelui Tâmpa”, demers care se subscrie prevederilor Strategiei Naționale și Planului de acțiune pentru Conservarea Biodiversității 2010-2020, în care unul dintre obiectivele tematice este „Comunicarea, educarea și conștientizarea publicului”.

Scopul campaniei este reducerea efectelor negative ale activităților antropice asupra stării de conservare a biodiversității, prin implicarea directă a unor entități locale în acțiuni curente ale custodelui, financiar sau cu voluntari.

Activitățile propuse prietenilor Muntelui Tâmpa sunt, în principal, următoarele:

  • Participare la acțiuni/evenimente de educație ecologică, de conștientizare și promovare
  • Reabilitare/creare locuri de popas
  • Remarcare trasee
  • Acțiuni de ecologizare
  • Completare infrastructură de vizitare.

Pentru mai multe informații: campania PMT

Organizațiile care doresc să participe la campania Prietenii Muntelui Tâmpa pot completa formularul următor: formular inscriere campanie Tampa_organizatii

 

Programul de voluntariat

Acțiuni realizate cu Prietenii Muntelui Tâmpa