xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Programul de voluntariat

Programul de voluntariat al custodelui Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov - Ariile protejate

Pornind de la principiul ”interesul public este interesul fiecăruia”, custodele promovează voluntariatul în ariile protejate Muntele Tâmpa și Stejerișul Mare, pe baza următoarelor considerente:

 1. Beneficiile oferite acum de ariile protejate brașovenilor sunt:
  • aerul curat (pădurile stochează bioxidul de carbon),
  • îmbunătățirea stării de sănătate a locuitorilor, datorită posibilităților de recreere prin drumeție, de practicare a sporturilor fără motor (alergare, escaladă, orientare turistică)
  • peisajul și biodiversitatea (coexistența într-o zonă a unui număr mare de specii, inclusiv specia umană, conferă zonei un bun echilibru ecologic, implicit, o mai mare durabilitate în timp)
  • desfășurarea activităților economice de turism, îndeosebi pe Muntele Tâmpa; peisajele vizibile din zonele de belvedere atrag anual peste 100.000 de turiști
  • dezvoltarea identității locale (în mod curent, Brașovul este numit „orașul de la poalele Tâmpei”)
  • dezvoltarea spiritului civic și a abilităților de comunicare directă, deoarece pe munte nu se merge singur, ci în grup
 2. Amenințările la care sunt supuse ariile protejate sunt datorate, în primul rând, activităților antropice (turism neadecvat, depozitare de gunoaie, construcții) și sunt facilitate tocmai de accesul ușor al turiștilor și localnicilor.

Ca metodă de a diminua numărul celor care, prin comportamentul lor neadecvat, atentează la beneficiile pe care ariile protejate ni le pot oferi și în viitor, invităm brașovenii să se implice prin puterea exemplului personal.

Încă din 2014, în baza de date a custodelui sunt înscrise mai mult de 40 de persoane adulte și peste 200 de elevi au participat ca voluntari la activități ale custodelui.

Pentru mai multe informații: Programul voluntariat AMB

Persoanele care doresc să participe la acţiuni organizate de custode în ariile protejate se pot înscrie în Programul de voluntariat, prin completarea următorului formular:

Puteți urmări ultimele evenimente și noutăți pe pagina Facebook Club Voluntari "Prietenii Muntelui Tâmpa"

Formular de voluntariat

* campuri obligatorii


Tipul grupului alături de care aş dori să participPerioada în care sunt disponibil(ă)

Acţiuni la care aş dori să particip