xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Proiect LIVINGRIVER

Profesori de la Colegiul Tehnic „Mircea Cristea” și Colegiul de Științe „Grigore Antipa” participă, în aceste zile, la Universitatea din Coimbra (Portugalia), la un curs de pregătire. Evenimentul reprezintă una dintre activitățile proiectului LivingRiver, în care este parteneră Agenția Metropolitană.

În timpul cursului de formare, participanții vor testa instrumentele realizate și adaptate de către universitățile partenere, pentru a fi aplicate alături de comunitățile locale și școlare, pentru a colecta informații și date despre râurile din locația fiecărui partener.

Prima parte a cursului va prezenta metodologiile de cercetare istorică, identificarea diverselor tipologii de surse și înregistrarea patrimoniului tangibil și intangibil, care contribuie la cunoașterea istoriei cursurilor de apă în relație strictă cu comunitățile care trăiesc în zona riverană.

Proiectul este finanțat de UE prin programul ERASMUS + , se desfășoară pe o perioadă de 3 ani și urmărește:
√ Îmbunătățirea cunoștințelor despre importanța resurselor de apă dulce și a ecosistemelor acvatice
√ Dezvoltare abilităților de cercetare științifică ale ecosistemelor de apă dulce în rândul elevilor și cadrelor didactice, promovând totodată experiențe pozitive și responsabile
√ Promovarea voluntariatului, pentru cercetare științifică în domeniul mediului, în rândul comunității în general și în rândul tinerilor în special.