xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Proiectul LIVINGRIVER: Al doilea curs de pregătire pentru profesorii parteneri a fost organizat la Brașov

Între 20 și 23 octombrie 2021, partenerii proiectului s-au întâlnit la Brașov pentru a participa la al doilea curs de pregătire pentru profesori.

Această întâlnire a debutat cu un tur în centrul istoric al orașului sub coordonarea domnului profesor dr. Alexandru Stănescu.  Ulterior, la Cattia a avut loc o sesiune de feedback privind activitatea școlilor partenere în proiect și un workshop despre rolul apelor în ariile naturale protejate.

În zilele următoare, alături de profesorii implicați ai școlilor partenere (din Spania, Portugalia, Turcia și România), au continuat activitățile cu o vizită la Pietrele lui Solomon, unde au analizat și identificat diferite elemente naturale (specii de nevertebrate din râul Graft), conform metodologiei pedagogice de teren.

A urmat apoi o deplasare la Rezervaţia Naturală Dumbrăviţa, unde au observat diferitele tipuri de habitate existente și speciile de viețuitoare specifice.