xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Procesul de actualizare a SIDU

Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană Brașov a fost elaborată în contextul pregătirii investițiilor pachetelor de proiecte finanțabile din fonduri europene pentru perioada de programare 2014-2020 și a fost actualizată pe parcursul anilor 2021-2022 în conformitate cu noile orientări și reguli privind finanțarea investițiilor în perioada de programare 2021-2027.

Scopul strategiei este acela de a crea un instrument operațional, pe baza căruia consiliile locale de pe teritoriul Zonei Metropolitane Brașov, în parteneriat cu Consiliul Județean Brașov să își capitalizeze investițiile realizate până în prezent, să-și definească prioritățile de dezvoltare ale acestui teritoriu pentru perioada 2021-2030 și să le transpună în proiecte strategice, realiste și implementabile.

Actualizarea SIDU își propune:
(1) analiza informațiilor relevante cu privire la provocările economice, sociale, climatice, demografice și de mediu din zona metropolitană Brașov
(2) identificarea și analiza nevoilor și problemelor, precum și a opțiunilor pentru soluțiile aferente acestora
(3) definirea viziunii, obiectivelor strategice și direcțiilor de dezvoltare
(4) elaborarea unui portofoliu de proiecte care să conducă la atingerea obiectivelor strategice și identificarea potențialelor surse de finanțare a acestor proiecte
(5) stabilirea unor liste de proiecte prioritare și de rezervă pentru utilizarea alocării financiare predefinite pentru municipii prin Programul Operațional Regional Centru.

Puteți descărca varianta aflată în dezbatere aici SIDU ZMBV l 2022_cu portofoliu proiecte anexa