xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

CLIMATHON 2024

Climathon Brașov 2024 | Cum putem reduce risipa alimentară în Brașov și zona metropolitană?

Participă la cel mai important ideathon pe teme de mediu din Europa!

Îți dorești să fii parte din schimbare, să lucrezi cot la cot cu oameni care îți împărtășesc pasiunea, să câștigi know-how și să îți vezi ideile materializate? Înscrie-te la Climathon Brașov! Următoarea idee câștigătoare poate fi a echipei tale!

Climathon Brașov se va desfășura în perioada 22-23 iunie, în format fizic, la CATTIA (Strada Institutului nr. 35), în Brașov. În cadrul evenimentului, ne propunem să aducem împreună echipe interesate de reducerea risipei alimentare, pentru a le ajuta să genereze idei noi și soluții pentru comunitate.

Termenul-limită pentru înscrieri este 10 iunie! 

 

 

 

De ce să participi?

 

  • Vei avea acces la o rețea de experți în domeniul alimentației și dezvoltării sustenabile și al reducerii risipei alimentare și te vei putea conecta cu oameni asemenea ție, alături de care vei lucra pentru a răspunde provocării:

Cum putem reduce risipa alimentară în Zona Metropolitană Brașov?

  • Vei primi îndrumare de la mentori și facilitatori, și vei folosi o serie de materiale care să te inspire în definirea soluției propuse.
  • Vei învăța care e drumul de la idee cu potențial la proiect cu impact, cu șansa de a deveni un business în domeniul sustenabilității.
  • Soluția desemnată câștigătoare va primi o finanțare de 5.000 de euro și va fi preselectată pentru ediția 2024 Romania ClimAccelerator Pitch Day – Idea stage 

 

Cine se poate înscrie?

De la experți în politici publice, antreprenori și oameni de business, până la programatori, studenți, oameni cu viziune și cercetători – cu toții sunt așteptați să facă schimb de idei pe teme de sustenabilitate și reducere a risipei alimentare.

Te poți înscrie atât individual, cât și în echipă de maximum 5 persoane. La eveniment vor fi formate 5 echipe de câte 5 persoane (în cazul participanților care nu s-au înscris cu echipe deja formate).

Încurajăm înscrierea în echipă!

Avem nevoie de visători, de realiști și de critici, în egală măsură, pentru a ne asigura că acoperim toate unghiurile în dezvoltarea ideilor câștigătoare, care să schimbe jocul sustenabilității la nivelul orașului și zonei metropolitane.

Regulamentul de participare poate fi descărcat de AICI.

 

Cum se va desfășura?

Calendarul de desfășurare:

  • 10.05.2024 – 10.06.2024 – perioada de completare și transmitere a aplicației
  • 11.06.2024 – 14.06.2024 – evaluarea aplicațiilor, interviuri de preselecție și deliberarea juriului
  • 15.06.2024 – 18.06.2024 – anunțarea participanților selectați și semnarea acordului de participare
  • 22.06.2023 – 23.06.2024 – desfășurarea Climathon Brașov
  • 23.06.2024 – eveniment de pitching și anunțare câștigători

 

Despre Climathon 

Climathon, mișcarea globală inițiată de EIT Climate-KIC, a fost organizat pentru prima oară în 2015 și până în prezent a adus împreună peste 30.000 de participanți din 1.000 de evenimente organizate peste tot în lume.

Impact Hub Bucharest a organizat 2 ediții în 2019 și 2021, unde 4 echipe au răspuns la cele mai presante provocări adresate în capitală și au primit premii în valoare totală de 14.000 de euro.

 

Aici poți găsi mai multe detalii despre ediția din 2019.

Aici poți citi despre ediția din 2021.

 

Parteneri

 

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piața bancară din România și peste 2,22 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.600 de angajați, 300 de agenții în toată țara, 660 de ATM-uri, 450 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 25.600 de POS-uri.

 

 

Organizatori

 

EIT Climate-KICeste o comunitate a cunoașterii și inovării (CCI), care lucrează pentru a accelera tranziția către o societate zero-carbon și rezilientă la schimbările climatice. În ultimii 10 ani, programul accelerator al EIT Climate-KIC a fost principalul furnizor de soluții de inovare climatică, cu peste 1.500 de soluții acceptate și aproape 1 miliard de euro de capital garantat.

 

 

logo-impact-hubImpact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 3.000 de membri în București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startupurilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

 

 

 

Organizator local

 

info METROPOLA BRASOVAgenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov este asociația de dezvoltare comunitară ce promovează şi susține cooperarea dintre actori publici, privaţi şi O.N.G.-uri, pentru dezvoltarea durabilă, economică, socială şi culturală a Zonei Metropolitane Braşov.