xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Echipa

Dragoş Florin DAVID – Director General

Născut în 1968, este absolvent al Facultăţii de Mecanică, la Universitatea Transilvania Braşov, și al programelor de studii post-universitare “Pilotajul Global al Întreprinderilor de Comerț Exterior” și “Poluarea, protecţia și managementul mediului”. Are experienţă în managementul organizaţiei şi al proiectelor, în coordonare de echipe. Ocupă funcţia de director general al Agenţiei Metropolitane Braşov din iulie 2009.

E-mail: dragos.david5@gmail.com

Radu COLŢ – Director Adjunct

S-a născut la Braşov în 1974 și este absolvent al Facultății de Istorie și al programului de studii post-universitare de specializare “Poluarea, protecția și managementul mediului”.

În calitate de coordonator planificare/implementare proiecte al AMB este responsabil de planificarea şi coordonarea activităţii echipelor de scriere și implementare a proiectelor derulate de AMB, precum și supervizarea implementării Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană.

Mottoul său: ”Aud și uit, văd și-mi amintesc, fac și înțeleg!”

E-mail: raducolt@gmail.com

Alina NICOARĂ – Director Adjunct

Licențiată în Managementul Administrației Publice și absolventă a masterului de Management și Marketing în Turism din cadrul Academiei de Studii Economice București.  Experiență în gestionarea fondurilor comunitare și contractarea proiectelor cu finanțare europeană. Responsabilă cu implementarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Zonei Metropolitane Brașov.

E-mail: alina.nicoara@metropolabrasov.ro

Cătălin FRANGULEA-PASTOR – Director de program

Născut în Onești, Jud. Bacău, și ”emigrat” în Ardeal, Cătălin Frangulea Pastor este licențiat în Sociologie. În cadrul AMB coordonează proiectele din domeniul mobilității, precum și cele din domeniul dezvoltării rurale și implementării abordării LEADER.

E-mail: catalin.frangulea@metropolabrasov.ro