xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Barrabarripen

Agenţia Metropolitană Braşov a implementat împreună cu 7 parteneri din două regiuni ale ţării proiectul „BARRABARRIPEN – un model inter-regional de incluziune destinat femeilor rome”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

În prima etapă a proiectului, Agenţia Metropolitană Braşov a selectat şi calificat 6 mediatori sociali de etnie rromă. Aceştia au parcurs sesiunile de instruire din cadrul unui Program Integrat, premergător cursului acreditat de formare ca mediator social.

Ulterior, la nivelul judeţului Braşov au fost organizate cursuri de calificare pentru  159 de femei de etnie rromă, cu vârste cuprinse între 18 şi 46 de ani, care nu aveau o calificare de bază sau deţineau o calificare însă nesolicitată pe piaţa muncii.  Acestea au fost selectate de către echipa locală de implementare, cu sprijinul celor 6 mediatori sociali.

Din cele 159 de femei care au început cursul, au fost calificate 130 de femei rome. Acestea au obţinut atestate profesionale acreditate la nivel naţional. Meseriile pe care le-au învăţat sunt: cameristă, lucrător în comerţ, patiser, confecţioner-asamblor articole textile, tâmplar manual.

Aceste calificări au fost alese ca urmare a cercetărilor de piaţă efectuate la nivel local şi ţinând cont de opţiunile femeilor rrome. Cursantele au fost selectate din comunităţile de rromi din Săcele, Ormeniş, Făgăraş şi Tărlungeni.  În cadrul cursurilor, femeile rrome participante au beneficiat şi de ore de practică în cadrul unor firme din judeţul Braşov. În cadrul proiectului, Agenţia Metropolitană Braşov a organizat şi un Târg de muncă ce a avut ca scop integrarea pe piaţa muncii a femeilor rrome care au obţinut diploma de calificare.

Totodată, în cadrul acestui proiect, la Săcele, în incinta Grupului Şcolar Victor Jinga, a fost înfiinţat un Centru de Incluziune Socială (CIS) ce are ca scop consilierea şi oferirea de informaţii şi sprijin pentru  realizarea de planuri individualizate pentru femeile rome din judeţ şi identificarea unor soluţii, împreună cu autorităţile locale,  pentru dificultăţile cu care se confruntă femeile din etnia romă.