xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

„Brașov 100”

Sursa de finanțare: Primăria Municipiului Brașov

Obiectivul proiectului: Crearea unor noi oportunitati culturale prin promovarea istoriei recente (1918 - 2018) a Romaniei si stimularea interesului publicului larg prin utilizarea unor studii stiintifice

Rezultate: Proiectul “Brasov 100”, propus de Agentia Metropolitana Brasov, care se incadreaza in aria tematica Patrimoniu Cultural National, are ca scop ccearea unor noi oportunitati culturale prin promovarea istoriei recente (1918 – 2018 ) a Romaniei si stimularea interesului publicului larg prin utilizarea unor studii istorice. In plus se promovarea orașului prin imbunatatirea ofertei culturale educationale prin utilizarea unor informatii mai putin cunoscute. Prin acest proiect, Agentia Metropolitana Brasov intentioneaza sa ofere o alternativa cultural-artistica, prin care sa creasca interesul cetatenilor si al tinerilor pentru la istoricul si insemnatatea municipiul Brasov si a importantei conservarii patrimoniului cultural national. Prin implementarea proiectului, se are in vedere realizarea unor cercetari stiintifice si studii, pe baza carora ulterior s-a tipărit un album de artă in editie de lux. Ulterior crearii si tiparirii acestor brosuri, s-a organizat un eveniment de lansare a acestora, in cadrul unui simpozion cultural cu tema: Brasov 100.

Durata proiectului: august – decembrie 2018

Buget total: 125.000 lei