xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Breslele braşovene între tradiţie şi modernitate

Breslele braşovene între tradiţie şi modernitate

Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov a implementat proiectul cultural „Breslele brașovene între tradiţie şi modernitate”, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, prin Contractul nr.169/16.03.2012, aria Patrimoniu Imaterial. Proiectul s-a desfășurat în parteneriat cu Asociația Creatorilor de Artă Tradițională și Contemporană Brașov.

Bugetul total al proiectului a fost de 69132 lei, din care 9721 de lei (16%) sunt contribuție proprie.

Obiectivul general al proiectului a fost creșterea vizibilității meșteșugurilor populare autentice prin crearea unor produse de promovare culturală autentice și reprezentative pentru creația culturală românească și a fost îndeplinit prin desfășurarea următoarelor activitățile principale:

  • tabăra de creație de la Bastionul Țesătorilor, pentru copii, în perioada  10-21 iulie, structurată pe șase ateliere: pictură pe lemn, pictură pe sticlă, ceramică, broderie și creație păpuși, încondeierea ouălor, împletituri vegetale, pănușă și sfoară
  • expoziție demonstrativă, în 19 august, cu prezentarea celor mai reușite creații ale elevilor participanți la tabără
  • crearea  web-site-ului www.mestesuguritarabarsei.ro, pentru promovarea proiectului și a partenerilor
  • realizarea și difuzarea materialelor de promovare tipărite: 1000 de  pliante, 100 de broșuri, 30 de afișe.

Beneficiari direcți: 60 de elevi, participanți la atelierele taberei de creație.

Grupurile țintă– localnici și turiștiau avut posibilitatea să intre în legătură directă cu istoria cetății, să cunoască spiritul și viața tradițională care a fundamentat omul contemporan,  să cunoască o formă de artă reprezentată exclusiv  din elemente naturale și autentice. Aceștia au beneficiat de materialele de informare tipărite, ce au fost difuzate în timpul desfășurării taberei și a expoziției demonstrative.

Rezultatul cel mai important al proiectului este succesul taberei de creație. Elevii participanți și-au transformat interesul pentru creațiile populare în pasiune și vor continua colaborarea cu creatorii populari, iar publicul spectator și-a manifestat dorința de a participa la astfel de eveniment, inclusiv prin mesaje transmise prin formularul de pe pagina de contact a site-ului www.mestesuguritarabarsei.ro