xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Cetatea Brașovia – Legenda Brașovului

Cetatea Brașovia - Legenda Brașovului

Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov a implementat  proiectul cultural „Cetatea Brașovia - Legenda Brașovului”, finanțat de Administrația Fondului Cultural National prin Contractul nr. 343 / 09.08.2012, aria Educație culturală. Proiectul s-a desfășurat în parteneriat cu Primăria Brașov și cu 5 școli gimnaziale din Brașov: Școala nr.1, Școala nr.12, Școala nr.13, Școala nr.15, Școala nr.27. Au fost selectate și școli care au și clase de predare în limbile germană și maghiară, deoarece proiectul, alături de obiectivele fixate în domeniul educației culturale, și-a propus să promoveze și multiculturalitatea.

Obiectivul general al proiectului a constat în promovarea istoriei locale medievale prin acțiuni de educație culturală. Ca monument reprezentativ al epocii medievale a fost selectată Cetatea Brașovia.

Activități:

Pe parcursul celor trei luni de implementare a proiectului, 64 de elevi din cele cinci instituții de învățământ menționate au participat la vizite la ruinele Cetății Brașovia de pe Tâmpa. Vizitele s-au desfășurat sub îndrumarea unui consultant de specialitate, care a prezentat elevilor informații inedite privind construcția și importanța Cetății Brașovia, motivul demolării, dar și date referitoare la influențele pe care le-a generat în toponimia locală și rezultatele  cercetărilor arheologice din sec. XX.

Gradul de cunoaștere al istoriei Cetății Brașovia a fost evaluat prin aplicarea de chestionare în rândul elevilor din școlile partenere, atât în etapa inițială cât și la finalul proiectului. Rezultatele chestionarelor aplicate în etapa finală a proiectului susțin o creștere semnificativă a nivelului de cunoștințe cu privire la Cetatea Brașovia în rândul elevilor participanți.

Rezultate:

În cadrul proiectului au fost realizate și următoarele materiale de informare: broșuri, pliante, semne de carte și cărți poștale. Aceste materiale, realizate inclusiv în limbile engleză, germană și maghiară au fost distribuite elevilor, turiștilor, localnicilor și Centrelor de Informare Turistică din Brașov. Totodată, informații și imagini despre Cetatea Brașovia au fost incluse în format digital pe suport DVD.

Implementarea proiectului a suscitat un interes deosebit în rândul cadrelor didactice din învățământul gimnazial Brașovean, fapt demonstrat de solicitările primite și din partea altor instituții școlare locale, referitoare la continuarea seriei de activități educaționale demarate prin proiectul  „Cetatea Brașovia - Legenda Brașovului”.

Bugetul total al proiectului a fost de 65.180 lei, din care 9.621 de lei (14,76%) sunt  contribuție proprie.