xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

CityPulse: Real-Time IoT Stream Processing and Large-scale Data Analytics for Smart City Applications

CityPulse: Real-Time IoT Stream Processing and Large-scale Data Analytics for Smart City Applications

Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov a fost implicată în perioada septembrie 2013 – octombrie 2016, în calitate de partener, în implementarea proiectului CITY PULSE (Real-Time IoT Stream Processing and Large-scale Data Analytics for Smart City Applications), derulat cu finanțare nermabursabilă prin Programul Cadru 7 al Uniunii Europene.

Parteneri:

Parteneriatul internațional care a asigurat implementarea proiectului a fost constituit din:

  • Universitatea Surrey din Marea Britanie (solicitant),
  • Alexandra Instittet A/S din Aarhus, Danemarca,
  • Ericsson AB din Stockholm, Suedia,
  • Universitatea Naţională din Irlanda,
  • Siemens SRL din Bucureşti, România,
  • Stiftung Fachhochschule Osnabrueck din Osnabruck, Germania,
  • Wright State University din Dayton, Statele Unite,
  • Municipalitatea din Aarhus, Danemarca,
  • Siemens Aktiengesellschaft Oesterreich din Viena, Austria,
  • Agenţia Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Braşov, România.

Obiectivul general:

Proiectul, al cărui caracter a fost unul de cercetare, a presupus dezvoltarea, construcția și testarea unei arhitecturi informatice ce va fi utilizată pentru analiza și procesarea pe scară largă, în timp real, a unor fluxuri de date diverse pentru extragerea de informații relevante într-un mediu specific urban.

Practic, s-a urmărit ca la finalul proiectului, localitățile reprezentate în proiect, respectiv Brașov și Aarhus (Danemarca) să poată accesa o platformă informatică specializată tip “freeware” care permite preluarea fluxurilor de date furnizate de diverse surse din mediul urbanizat și integrarea lor într-o manieră creativă și rapidă în aplicații software destinate să asigure creșterea calității vieții pentru membrii comunității.

Rezultate:

Pentru a demonstra viabilitatea conceptului, pe parcursul proiectului au fost dezvoltate o serie de programe informatice cu rol demonstrativ, între care și aplicația pentru mobil Brasov Bus Travel Planner, care oferă facilități de planificare în timp real a deplasărilor cu mijloacele de transport în comun.  Alături de acest demo, pe infrastructura informatică a Primăriei Municipiului Brașov a fost integrată platforma CKan care permite colectarea și centralizarea de date din mediul urban care vor fi puse gratuit la dispoziția celor interesați de dezvoltarea unor noi aplicații tip Smart City.

Persoana de contact din partea Agenției Metropolitane Brașov: Sorin Ganea

Date de contact: office@metropolabrasov.ro tel./fax 0268547616, 0268547676

Pentru mai multe informații, puteți accesa:  www.citypulse.com