xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Concept Inovativ privind Siguranța Alimentară și Marketing-ul Produselor Agro-Alimentare Ecologice în cadrul Lanțului Scurt de Aprovizionare pe Piața Locală Brașov 

Sursa de finanțare – Programul Național de Dezvoltare Umană 2014 – 2020, măsura 16.4

Obiectivele proiectului

  • Crearea/dezvoltarea unor lanţuri scurte de aprovizionare a produselor ecologice în jud.Brașov
  • Crearea/ dezvoltarea pieței locale a produselor agro-alimentare ecologice în jud.Brașov;
  • Derularea de activităţi de promovare referitoare la crearea/ dezvoltarea lanţurilor scurte de aprovizionare cu produse alimentare ecologice şi a pieței locale deservită de aceste lanțuri în jud.Brașov;

La nivelul Județului Brasov, în luna iunie 2016 , din inițiativa Facultății de Alimentație Publică si Turism din cadrul Universității Transilvania din Brașov s-a realizat un Acord de parteneriat între: mediul academic, administrații publice locale, unități de alimentație publică și turism, fermieri, producători, procesatori și comercianți de produse ecologice în vederea cooperării tuturor ” actorilor locali” din domeniu agro-alimentar pentru valorificarea potențialului ecologic al zonei, prin realizarea de produse alimentare cu standarde superioare de calitate și siguranță alimentară și desfacerea acestora prin intermediul lanțurilor scurte de aprovizionare pe piața locală din Brașov.

Pe parcursului anului 2019 au fost continuate activitățile proiectului respectiv finalizarea procedurilor de achiziție, organizarea de târguri dedicate producătorilor locali parteneri în proiect, realizarea unui studiu de piață privind percepția produselor locale pe piața brașovean. Proiectul a fost încheiat cu succes în luna noiembrie 2019.