xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Consolidarea capacității de integrare a politicilor urbanistice în Zona Metropolitană Brașov

Consolidarea capacității de integrare a politicilor urbanistice în Zona Metropolitană Brașov

 

AGENTIA METROPOLITANA PENTRU DEZVOLTARE DURABILA BRASOV implementeaza incepand cu data de 09.08.2022, pe o durată de 14 luni,  proiectulConsolidarea capacității de integrare a politicilor urbanistice în Zona Metropolitană Brașov”, cod SIPOCA 946/MySMIS2014+ 151439, proiect cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Capacitate Administrativa 2014-2020, Axa Prioritara Administratie publica si sistem judiciar accesibile si transparente, Operatiunea Introducerea de sisteme si standarde comune in administratia publica locala ce optimizeaza procesele orientate catre beneficiari in concordanta cu SCAP, Componenta 1 - CP14/2021- pentru regiunile mai putin dezvoltate - Consolidarea capacitatii ONG-urilor si partenerilor sociali de a se implica în formularea si promovarea dezvoltarii la nivel local.  Programul Operational Capacitate Administrativa este implementat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei in calitate de Autoritate de Management.

Bugetul total al proiectului este de 385.886,50 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile, alocate conform contractului de finantare, este de 378.168,77 lei. Valoarea cofinantarii asigurate de Uniunea Europeana prin Fondul Social European este de 321.443,45 lei iar a finantarii din bugetul national de 56.725,32 lei. Cofinantarea eligibila a AGENTIEI METROPOLITANE PENTRU DEZVOLTARE DURABILA BRASOV este de 7.717,73 lei.

Scopul proiectului este reprezentat de dezvoltarea si consolidarea capacitatii AMB de a-si asuma rolul de facilitare a dialogului dintre autoritatile publice si comunitatea locala in sectorul politicilor publice de dezvoltare urbanistica si teritoriala.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea de proceduri si mecanisme eficiente pentru sustinerea si promovarea dezvoltarii la nivel local prin intermediul politicilor de dezvoltare urbanistica si teritoriala.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. Dezvoltarea abilitatilor si competentelor relevante pentru dezvoltarea urbanistica care pot facilita / optimiza dialogul intre actorii relevanti in domeniul planificarii dezvoltarii teritoriale cu efecte directe asupra nivelului de implicare in elaborarea, implementarea, monitorizarea si evaluarea politicilor publice urbanistice.
  2. Elaborarea unui set de proceduri si mecanisme eficiente pentru sustinerea si promovarea dezvoltarii la nivel local prin intermediul politicilor de dezvoltare urbanistica si teritoriala intr-o maniera colaborativa- participativa.

Rezultatele asteptate ca urmare a implementarii proiectului sunt:

  1. Rezultat de program R4: Capacitate crescuta a ONG-urilor si partenerilor sociali de a se implica in formularea si promovarea dezvoltarii la nivel local - Rezultat de proiect 1 - 60 de persoane certificate in urma parcurgerii programelor de formare pentru abilitati si competente de planificare urbanistica si teritoriala.

In cadrul proiectului va fi organizat un programe de formare destinate dezvoltarii de abilitati si competente in domeniul planificarii urbanistice si teritoriale pentru 50 de participanti cu o durata a cursului de 30 ore.

  1. Rezultat de program R4: Capacitate crescuta a ONG-urilor si partenerilor sociali de a se implica in formularea si promovarea dezvoltarii la nivel local - Rezultat de proiect 2 - 25 de persoane certificate in urma parcurgerii programelor de formare de specializare (dezvoltare / implementare / monitorizare politici publice participative pentru dezvoltare locala).

In cadrul proiectului va fi organizat un program de formare destinate dezvoltarii de abilitati si competente de dezvoltare /implementare / monitorizare politici publice participative pentru dezvoltare locala pentru 25 de participanti cu o durata a programului de formare de 30 ore.

  1. Rezultat de program R4: Capacitate crescuta a ONG-urilor si partenerilor sociali de a se implica in formularea si promovarea dezvoltarii la nivel local - Rezultat de proiect 3 - 1 set de proceduri si mecanisme eficiente pentru sustinerea si promovarea dezvoltarii la nivel local prin intermediul politicilor de dezvoltare urbanistica si teritoriala intr-o maniera colaborativa- participativa.

Proiectul va sprijini organizarea unui cadru propice pentru imbunatatirea politicilor urbanistice si de dezvoltare teritoriala urbana ce va fi centrat pe o abordare participativ - colaborativa. Acest proces va sta la baza dezvoltarii setului de proceduri si mecanisme eficiente pentru sustinerea si promovarea dezvoltarii la nivel local prin intermediul politicilor de dezvoltare urbanistica si teritoriala ce vor fi propuse / puse la dispozitia administratiilor publice din arealul metropolitan Brasov precum si a organizatiilor neguvernamentale si grupurilor civice din domeniul dezvoltarii teritoriale si alte domenii comunitare pentru a putea fi utilizate in viitoare procese de dezvoltare a politicilor publice pentru dezvoltare locala.

 

Anunt site

POCA (151439) - Anunț de selecție participanți

Cerere de înscriere participanți

 Anunt selectie personal (facilitatori)

Cerere de înscriere POCA

Anunț rezultate selecție facilitatori

Livrabile:
https://s.go.ro/mgvtwzib