xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

CREATE – ÎNCORPORAREA UNOR METODE AVANSATE DE STOCARE A MATERIALELOR URBANE ÎN PROCESELE DE GUVERNARE PENTRU A SPRIJINI ECONOMIA CIRCULARĂ ȘI REZILIENȚA URBANA

CREATE - ÎNCORPORAREA UNOR METODE AVANSATE DE STOCARE A MATERIALELOR URBANE ÎN PROCESELE DE GUVERNARE PENTRU A SPRIJINI ECONOMIA CIRCULARĂ ȘI REZILIENȚA URBANA

Proiectul își propune să susțină procesele de transformare urbană către economia circulară prin realizarea unui inventar al stocurilor de materiale existente în construcțiile urbane, dezvoltarea unor scenarii funcționale și realiste pentru viitoarele fluxuri de materiale așteptate și furnizarea de mecanisme de guvernanță cu privire la modul de abordare a tranziției la economia circulară. Proiectul se va concentra pe cele mai mari infrastructuri urbane și bunuri comunale, și anume clădiri, drumuri municipale, conducte de apă și apă uzată.

Un consorțiu transdisciplinar va lucra cu un design mixt de cercetare care integrează modelarea cantitativă cu studiul calitativ și designul aspectelor de guvernare. Proiectul va îmbunătăți în continuare instrumentele și aranjamentele deja existente, validate și aplicate și le va combina cu noile tehnologii de digitalizare pentru a informa factorii de decizie și pentru a permite un mediu construit circular. Acest lucru va fi realizat prin implicarea a diferite categorii de stakeholderi într-un proces de co-creare cu trei laboratoare urbane și șase orașe din cinci țări, ceea ce va avea ca rezultat numeroase momente de consolidare a capacităților pe parcursul întregului proiect.

O analiză amănunțită a celor mai bune practici ale orașelor care conduc tranziția către economia circulară, împreună cu noi intervenții de guvernanță, vor avea ca rezultat propuneri concrete de aranjamente de guvernanță adaptate pentru orașele participante, inclusiv o propunere concretă pentru o strategie de extindere a Europei.

Consosrțiul proiectului CREATE include urmatoarele organizații:
1. AGENTIA METROPOLITANA PENTRU DEZVOLTARE DURABILA BRASOV
2. CHALMERS UNIVERSITY OF TECHNOLOGY
3. AUSTRIAN INSTITUTE OF TECHNOLOGY
4. CITÉSOURCE
5. WAGENINGEN UNIVERSITY AND RESEARCH
6. MUNICIPALITY OF NIJMEGEN
7. FRENCH GEOLOGICAL SURVEY
8. GÖTEBORGS STAD, KRETSLOPP OCH VATTEN

 

Rezultatele etapei 1 (2022) sunt disponibile aici!

Rezultatele etapei 2 (2023) sunt disponibile aici!