xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

CREATE – ÎNCORPORAREA UNOR METODE AVANSATE DE STOCARE A MATERIALELOR URBANE ÎN PROCESELE DE GUVERNARE PENTRU A SPRIJINI ECONOMIA CIRCULARĂ ȘI REZILIENȚA URBANA

CREATE - ÎNCORPORAREA UNOR METODE AVANSATE DE STOCARE A MATERIALELOR URBANE ÎN PROCESELE DE GUVERNARE PENTRU A SPRIJINI ECONOMIA CIRCULARĂ ȘI REZILIENȚA URBANA

Proiectul își propune să susțină procesele de transformare urbană către economia circulară prin realizarea unui inventar al stocurilor de materiale existente în construcțiile urbane, dezvoltarea unor scenarii funcționale și realiste pentru viitoarele fluxuri de materiale așteptate și furnizarea de mecanisme de guvernanță cu privire la modul de abordare a tranziției la economia circulară. Proiectul se va concentra pe cele mai mari infrastructuri urbane și bunuri comunale, și anume clădiri, drumuri municipale, conducte de apă și apă uzată.

Un consorțiu transdisciplinar va lucra cu un design mixt de cercetare care integrează modelarea cantitativă cu studiul calitativ și designul aspectelor de guvernare. Proiectul va îmbunătăți în continuare instrumentele și aranjamentele deja existente, validate și aplicate și le va combina cu noile tehnologii de digitalizare pentru a informa factorii de decizie și pentru a permite un mediu construit circular. Acest lucru va fi realizat prin implicarea a diferite categorii de stakeholderi într-un proces de co-creare cu trei laboratoare urbane și șase orașe din cinci țări, ceea ce va avea ca rezultat numeroase momente de consolidare a capacităților pe parcursul întregului proiect.

O analiză amănunțită a celor mai bune practici ale orașelor care conduc tranziția către economia circulară, împreună cu noi intervenții de guvernanță, vor avea ca rezultat propuneri concrete de aranjamente de guvernanță adaptate pentru orașele participante, inclusiv o propunere concretă pentru o strategie de extindere a Europei.

Consosrțiul proiectului CREATE include urmatoarele organizații:
1. AGENTIA METROPOLITANA PENTRU DEZVOLTARE DURABILA BRASOV
2. CHALMERS UNIVERSITY OF TECHNOLOGY
3. AUSTRIAN INSTITUTE OF TECHNOLOGY
4. CITÉSOURCE
5. WAGENINGEN UNIVERSITY AND RESEARCH
6. MUNICIPALITY OF NIJMEGEN
7. FRENCH GEOLOGICAL SURVEY
8. GÖTEBORGS STAD, KRETSLOPP OCH VATTEN

 

Rezultatele etapei 1 (2022) sunt disponibile aici!

Rezultatele etapei 2 (2023) sunt disponibile aici!

Rezultatele etapei 3 (2024) sunt disponibile aici!

În cadrul proiectului a fost elaborată o propunere de politică publică privind gestionarea deșeurilor din construcții și demolări. Această propunere are la bază legislație europeană și națională precum și alte prevederi legale în vigoare. Au fost analizate exemple de bună practică la nivel european în vedere pregătii unei propueri fezabile, care să funcționeze pe principiul ”plug&play” în orice comunitate locală din România.

Propunerea de politică publică este disponibilă AICI!

 

Participări la evenimente:

• Forumul oraselor Verzi 2022 (5-11 septembrie 2022)
În cadrul forumului orașelor verzi, directorul de proiect Cătălin Frangulea Pastor a moderat un atelier centrat pe importanța planificării și necesitatea dezvoltării de politici publice care să permită managementul urban.
Atelierul a fost organizat în sala Teatrului Dramatic în data de 5 septembrie 2022

• ExpoReal 2022 (4-6 Octombrie 2022)
EXPO REAL, Târgul Internațional pentru Proprietăți și Investiții, a avut loc în octombrie 2022 la centrul expozițional Messe München. EXPO REAL acoperă întregul spectru al sectorului imobiliar, oferind o platformă internațională de networking pentru piețele cheie din Europa, Orientul Mijlociu și Statele Unite. Programul amplu al târgului, care a inclus aproximativ 400 de speakeri, a oferit participanților perspective valoroase asupra celor mai recente tendințe și inovații din domeniul imobiliar, al investițiilor și al pieței financiare.
Agenția Metropolitană Brașov A participat cu un stand dedicat Municipiului Brașov. Pe parcursul celor 3 zile de eveniment în cadrul contactelor care au fost stabilite s-a urmărit și identificarea de exemple de bună practică în ceea ce privește colectarea de date managementul eficient al clădirilor și urmărirea exemplelor de bună practică în ceea ce privește utilizarea deșeurilor din construcții și demolări.

 

• Forumul Orașelor Verzi 2023 (4-10 Septembrie 2023)
În cadrul evenimentului fost 2023, Agenția Metropolitană Brașov a fost coorganizator, iar directorul proiectului domnul Cătălin Frangulea Pastor a susținut o prezentare în plenul conferinței referitoare la necesitatea sustenabilizării ecosistemelor urbane și modul în care politicile publice permit planificarea și optimizarea vieții în orașe

• Expo Real 2023
EXPO REAL este cel mai important târg comercial pentru industria imobiliară și oferă, prin urmare, o imagine de ansamblu completă asupra dezvoltărilor, subiectelor, inovațiilor și soluțiilor din acest domeniu. În acest fel, târgul asigură orientarea necesară într-o perioadă de schimbări majore.
Agenția Metropolitană Brașov A participat în cadrul unui stand de expoziție al Municipiului Brașov. Pe parcursul evenimentului au fost dezvoltate întâlniri de lucru cu potențiali parteneri din străinătate în vederea optimizării procesului de colectare de date dar și în ceea ce privește exemplele de bună practică privind politicile publice municipale și regionale de reutilizarea deșeurilor din construcții și demolări.

SCoR 2023 – Smart Cities of Romania Conference (23 Noiembrie 2023) https://conference2023.scorcluster.ro/ro/program-scor-2023
În cadrul acestui eveniment, Agenția Metropolitană Brașov a participat prin persoana domnului Cătălin Frangulea Pastor la un panel cu tema ” STRATEGII DE DEZVOLTARE ALE ORAȘELOR INTELIGENTE”. În cadrul panelului a fost abordată și problema necesității unor politici publice precum cele pentru deșeuri de construcții și demolări și cum tehnologia poate interveni pentru a pune în aplicare o astfel de politică publică, lucru care ar fi fost practic imposibil în urmă cu 2 decenii. Astfel a fost evidențiat modul în care tehnologia deschide noi sectoare de activitate pentru managementul ecosistemelor urbane.

Managementul activelor urbane / Metode de colectare a datelor” – 22 mai 2024, Alba Iulia
În cadrul evenimentului organizat de Banca Europeană pentru reconstrucție și dezvoltare la Alba Iulia a fost tratată problematica colectării de date din ecosistemul urban pentru dezvoltarea de modele virtuale ale diferitelor categorii de infrastructură. Intervențiile în cadrul evenimentului din partea Agenției Metropolitane Brașov s-au concentrat pe dificultățile întâmpinate în colectarea de date și necesitatea dezvoltării unui cadru legislativ dar și a unei infrastructuri locale și regionale cel puțin la nivelul municipiilor reședință de județ cu privire la colectarea și procesarea datelor și dezvoltarea sistemelor de bază de date deschise.

 

Întâlniri de lucru cu echipa Băncii Mondiale pentru calibrarea politicii publice utilizare DCD– (Mai-iunie 2024)
Pe parcursul lunilor mai iunie 2024, au fost organizate 2 întâlniri de lucru în format hibrid (fizic și online) între Agenția Metropolitană Brașov și echipa Băncii Mondiale coordonată de domnul Marcel Ionescu-Heroiu. În cadrul întâlnirii a fost prezentat rezultatul cercetării privind deșeurile din construcții și demolări realizată de Agenția Metropolitană Brașov în cadrul proiectului CREATE și s-a urmărit obținerea unui feedback de specialitate din partea specialiștilor Băncii Mondiale cu privire la parametrii în care ar trebui definită o politică publică la nivel local pe contextul administrativ legislativ din România, politică publică referitoare la gestionarea eficientă și sustenabilă a deșeurilor din construcții și demolări. În urma celor 2 întâlniri de lucru, echipa de proiect a putut să inițieze procesul de a formula o politică publică privind gestionarea deșeurilor din construcții și demolări.
• Managementul activelor urbane 11-12 Septembrie 2024 / Constanța
Evenimentul a fost organizat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare în cadrul unui set de întâlniri dedicate managementului activelor urbane cu accent pe infrastructura de transport. Totuși în cadrul întâlnirii au fost abordate probleme de elaborarea politicilor publice și în special de dezvoltare a conceptului ” digital twin” și modul în care modelarea sprijinită de tehnologie permite eficientizarea procesului de luare a deciziei în sectorul public. Întâlnirea a fost organizată în sistem hibrid, iar reprezentanții Agenției Metropolitane Brașov au participat online

Întâlnire de lucru cu reprezentanții in Romania ai Băncii Europene de Investiții / JASPERS – (Octombrie 2024)
În luna octombrie a fost organizată o întâlnire de lucru cu echipa Băncii Europene de Investiții / JASPERS de la București în vederea prezentării draft-ului de politică publică privind utilizarea deșeurilor din construcții și demolări. Pe baza acestui document, participanții au analizat oportunitățile de dezvoltare pentru autoritățile publice locale și a fost discutată posibilitatea alocării unor sume către autoritățile publice locale în viitor pentru dezvoltarea unor sisteme funcționale la nivel local care să permită sustenabilizarea utilizării deșeurilor din construcții și renovări.

Politică publică utilizarea eficientă a deșeurilor din construcții și demolări (DCD) – Noiembrie 2024
În luna noiembrie 2024, echipa Agenției Metropolitane Brașov care a activat în cadrul proiectului CREATE a finalizat draftul de politică publică pentru utilizarea deșeurilor din construcții și demolări. Acest document ține cont atât de experiența câștigată la nivelul proiectului din interacțiunea cu ceilalți membri ai consorțiului și are la bază cadrul legislativ existent precum și limitările pe care le întâmpină o administrație publică locală în România.