xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Creşterea capacităţii operaţionale a Agenţiei Metropolitane Braşov prin dezvoltarea infrastructurii tehnologiei informaţionale şi de comunicaţii

Creşterea capacităţii operaţionale a Agenţiei Metropolitane Braşov prin dezvoltarea infrastructurii tehnologiei informaţionale şi de comunicaţii

Sursa de finanţare:

Proiectul a fost co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI), Organism Intermediar pentru Axa prioritară 3 – „Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru sectoarele privat şi public” a POS CCE.

Valoarea totală a proiectului este de 88.833,00 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 74.650,00 lei.

Perioada de implementare: septembrie 2009 - ianuarie 2010.

Obiectivele proiectului:

Obiectivul acestui proiect a fost dotarea personalului AMB cu tehnică de calcul corespunzătoare, achiziţionarea de dispozitive pentru certificarea documentelor (semnătura electronică). Semnătura electronică serveşte ca metodă de identificare a semnatarului şi este înmagazinată pe suport magnetic securizat. Infrastructura de comunicaţii electronice reprezintă un element critic al competitivităţii.

Proiectul a consolidat strategia de management a Agenţiei Metropolitane Braşov ce presupune optimizarea performanţelor şi calităţii serviciilor prestate, necesare creşterii competitivităţii organizaţiei. Acesta este însă primul pas pentru conectarea prin broad-band a localităţilor din aria metropolitană, urmând a fi accesate fonduri în vederea conectării întregului areal metropolitan.

Activităţi:

Implementarea proiectului a presupus achiziţii de echipamente informatice, de licenţe pentru calculatoare şi server, precum şi achiziţii de servicii de internet broadband şi de semnătură electronică.

Pentru mai multe informaţii, accesați pagina: www.mcsi.ro