xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Dezvoltarea locală prin crearea și operaționalizarea Consiliului Digital Brașov

Business people in a meeting

Asociația Cluster pentru Innovare și Tehnologie (ACIT) în parteneriat cu Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov (AMB) au implementat proiectul „ Dezvoltarea locală prin crearea și operaționalizarea Consiliului Digital Brașov”,  cod SMIS 151254, cod SIPOCA 968 , proiect cofinanțat din Fondul Social European , prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa Prioritară Administrație publică și sistem judiciar accesibil și transparent, Operațiunea Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală pentru a optimiza procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP.

Programul Operațional Capacitate Administrativă este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management.

Perioada de implementare a activităților a fost între 30 iunie 2022 și 30 iulie 2023.

Bugetul total al proiectului este de 395,670.00 lei, din care valoarea finantării nerambursabile, alocate conform contractului de finanțare, este de 387,756.60 lei, iar contribuția proprie este în valoare de 7,913.40 lei (Asociația Cluster pentru Inovare și Tehnologie, Agenția Metropolitană Brașov 2,552.80).

Obiectivul general/Scopul proiectului constă în dezvoltarea capacității organizațiilor neguvernamentale și partenerilor sociali locali de a identifica și promova politici publice inovatoare care să optimizeze procesele administrației publice orientate către cetățeni.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

OS 1. Dezvoltarea unui parteneriat între ACIT, AMB și Primăria Municipiului Brașov pentru înființarea și funcționalizarea Consiliului Digital Brașov.

OS 2. Creșterea capacității membrilor ACIT, AMB și Primăriei Municipiului Brașov de a formula politici publice în domenii precum digitalizare, inovare și antreprenoriat.

OS 3. Dezvoltarea și implementarea de mecanisme, proceduri, instrumente de consolidare a dialogului social și civic pe tematicile transformare digitală, inovare, smart city și antreprenoriat.

Rezultatele așteptate în urma implementării proiectului sunt:

 1. Rezultat program R4: Capacitate crescută a ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local - Rezultat proiect 1- Un parteneriat dezvoltat între ACIT, AMB și Primăria Municipiului Brașov pentru înființarea și funcționalizarea Consiliului Digital Brașov.
 2. Rezultat program R4: Capacitate crescută a ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local - Rezultat proiect 2 – 40 de participanți din cadrul ACIT, AMB certificați la încetarea calității de participant la formare în domeniul digitalizării.
 3. Rezultat program R4: Capacitate crescută a ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local - Rezultat proiect 3 - Dezvoltarea și implementarea platformei digitale de cooperare „Consiliul Digital Brasov”, rezultat ce contribuie la consolidarea dialogului social și civic pe tematicile transformare digitală, inovare, smart city și antreprenoriat.

Rezultatele în urma implementării proiectului sunt:

 1. Rezultat program R4: Capacitate crescută a ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local - Rezultat proiect 1 - Un parteneriat dezvoltat între ACIT, AMB și Primăria Municipiului Brașov pentru înființarea și funcționalizarea Consiliului Digital Brașov.
 2. Rezultat program R4: Capacitate crescută a ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local - Rezultat proiect 2 – 43 de participanți din cadrul ACIT, AMB certificați la încetarea calității de participant la formare în domeniul digitalizării.
 3. Rezultat program R4: Capacitate crescută a ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local - Rezultat proiect 3 - Dezvoltarea și implementarea platformei digitale de cooperare „Consiliul Digital Brasov”, rezultat ce contribuie la consolidarea dialogului social și civic pe tematicile transformare digitală, inovare, smart city și antreprenoriat.

Livrabilele în urma implementării proiectului sunt:

 • 1 Regulament de organizare al Consiliului Digital al Municipiului Brașov
 • 1 raport de selecție a experților în tehnologie din comunitatea locală în cadrul Consiliului Digital al Municipiului Brașov
 • 6 rapoarte de activitate ale fiecărei ședințe ale Consiliului Digital al Municipiului Brașov
 • 1 raport anual al Consiliului Digital al Municipiului Brașov, Raport de selecție a noilor experți în tehnologie
 • 1 website al proiectului realizat
 • 2 comunicate de presă publicate
 • 1 afiș cu informații despre proiect realizat
 • 1 conferință de finalizare a proiectului organizată
 • 1 platformă digitală de cooperare a „Consiliul Digital Brasov” dezvoltată și implementată

Asociația Cluster pentru Inovare și Tehnologie

Adresa: Str. M. Sadoveanu nr. 6, ap. 7, Municipiul Brașov

Tel: 004(0) 736354425

Email: raluca.lucat@iceberg.plus

 

Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov

Adresa: Centrul de Afaceri,Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri  (C.A.T.T.I.A.), Str. Institutului nr. 35, Municipiul Brașov

Tel: 004(0) 268 547 616

Email: office@metropolabrasov.ro

Website: www.metropolabrasov.ro

Comunicat de presa POCA

anunt selectie poca expert politici publice

EXPERTI-TEHNOLOGIE

EXPERTI2 TEHNOLOGIE

Comunicat de presa final