xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Elaborarea strategiei de dezvoltare durabilă a Zonei Metropolitane Brașov

Elaborarea strategiei de dezvoltare durabilă a Zonei Metropolitane Brașov

Proiectul ”Elaborarea strategiei de dezvoltare durabila a Zonei Metropolitane Brasov” a fost finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative 2007-2013.

Proiectul a urmărit creșterea capacității administrației publice de la nivel local de a implementa procesul planificării strategice pentru asigurarea dezvoltării durabile și integrate a comunităților. Scopul proiectului a vizat formarea competențelor la nivelele decizional și executiv ale administrației publice locale pentru utilizarea planificării strategice ca instrument de lucru în dezvoltarea economică și socială a comunităților. Grupul țintă al proiectului a fost format din funcționarii publici din cele 14 primării ale localităților din Zona Metropolitană Brasov, angajații Agenției Metropolitane Brasov, dar și cetățenii tuturor localităților din arealul metropolitan, mediul economic, sectorul public și operatorii serviciilor publice din cele 14 localități.

Principalele activități ale proiectului au constat în:

  • Realizarea unei cercetări de piață socio-economică la nivelul arealului metropolitan, care a stat la baza fundamentării strategiei,
  • Elaborarea unui studiu de specialitate privind starea economică și prognoza de dezvoltare economică a zonei metropolitane brasov, a unui studiu de trafic și a unui studiu privind starea mediului înconjurător, efectul schimbărilor climatice și impactul eficienței energetice pentru zona metropolitană brasov,
  • Constituirea de grupuri de lucru în domeniile economic, social, mediu și servicii, elaborarea strategiei de dezvoltare durabilă integrată a zonei metropolitane brasov,
  • Tipărirea și elaborarea planului de acțiune pentru implementarea acesteia.

De asemenea, grupul țintă a beneficiat de instruire pentru procesul de planificare strategică, dezvoltarea durabilă și egalitate de șanse, cursuri de inițiere în urbanism și planificare spațială, programe de instruire pentru utilizarea programului software specializat pentru managementul implementării și monitorizării strategiei, programe ce au fost achiziționate tot în cadrul proiectului.

În cadrul proiectului s-a realizat și o cercetare de piață socii-economică la nivelul arealului metropolitan ce a fundamentat strategia. De asemenea, pe perioada de implementare a proiectului s-au achiziționat servicii de dezvoltare și actualizare de aplicații informatice (soft specializat pentru realizare de hărți, echipament special pentru tipărire de hârți, grafice de mari dimensiuni).

Proiectul s-a desfășurat pe o perioadă de 12 luni, începând cu data de 27 octombrie 2010. Locul de desfășurare al proiectului a fost Zona Metropolitană Brașov, însemnând cele 3 municipii (Brasov, Săcele, Codlea), 3 orașe (Ghimbav, Râșnov, Predeal) și 8 comune (Bod, Cristian, Hălchiu, Hărman, Sânpetru, Prejmer, Tărlungeni, Vulcan). Valoarea totală eligibilă a proiectului (fără TVA) a fost de 848.043,45 lei.