xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Elaborarea strategiilor de dezvoltare durabilă a comunelor Sânpetru, Hărman, Hălchiu, Bod

Elaborarea strategiilor de dezvoltare durabilă a comunelor Sânpetru, Hărman, Hălchiu, Bod

Proiectul  ”Elaborarea strategiilor de dezvoltare durabilă a comunelor Sânpetru, Hărman, Hălchiu, Bod” a fost finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative 2007-2013

Obiectivul general al proiectului a constat în dezvoltarea capacității administrației publice locale de a realiza o mai bună planificare strategică și a capacității de a dezvolta parteneriate inter-instituționale. Scopul proiectului a fost de a forma competențele la nivelele decizional și executiv ale administrației publice locale pentru elaborarea și implementarea strategiilor de dezvoltare durabilă. Grupul țintă al proiectului a fost reprezentat de funcționarii publici din cele 4 primării membre ale Agenției Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă Brasov (Sânpetru, Hărman, Hălchiu și Bod), angajați ai Agenției Metropolitane Brasov, locuitorii și agenții economici din cele patru comune.

Principalele activități ale proiectului au fost elaborarea a 4 studii prospective și analitice pe termen lung în domeniile demografic, evoluție economică, mobilitate și mediu pentru fiecare comună în parte, organizarea de adunări publice în fiecare din cele 4 localități, elaborarea și publicarea celor 4 strategii de dezvoltare durabilă pentru comunele Sânpetru, Hărman, Hălchiu și Bod. De asemenea, grupul țintă a beneficiat de instruire pentru procesul de planificare strategică, dezvoltarea durabilă și egalitate de șanse, iar paginile web ale beneficiarului și ale celor patru comune (parteneri în proiect) au fost completate cu câte o secțiune specială destinată promovării strategiilor de dezvoltare durabilă locală.

Pentru gestionarea și implementarea strategiei s-a achiziționat un soft specializat pentru managementul necesar pentru planificarea resurselor în funcție de priorități. Au fost achiziționate și echipamentele IT necesare.