xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

EXAGE – European eXperience Accelerator for Greeen Business and Eco-Entrepreneurship

EXAGE – European eXperience Accelerator for Greeen Business and Eco-Entrepreneurship

În perioada februarie 2014 – ianuarie 2016, Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov a participat în calitate de organism intermediar la implementarea proiectului “EXAGE – European eXperience Accelerator for Greeen Business and Eco-Entrepreneurship”, finanțat prin Programul Erasmus pentru Tineri Antreprenori. Erasmus pentru Tineri Antreprenori este un program de schimb pentru antreprenori, finanțat de Uniunea Europeană, care oferă posibilitatea tinerilor întreprinzători să lucreze împreună cu un antreprenor experimentat dintr-o altă țară a Uniunii Europene și de a-și consolida competențele necesare pentru dezvoltarea propriei afaceri.

Proiectul Exage urmărește facilitarea stabilirii acestui tip de contacte între noi antreprenori și antreprenori existenți, fiind vizați cu prioritate cei care își desfășoară activitatea în sectorul “verde”. În cadrul proiectului, Agenția Metropolitană acționează în vederea identificării și cooptării unui număr de 10 potențiali antreprenori, care vor putea activa în cadrul unor stagii de lucru finanțate integral prin programul Erasmus, alături de antreprenori cu experiență din alte țări ale Uniunii Europene.  Se urmărește totodată recrutarea la nivel local a 15 antreprenori cu experiență interesați să își asume rolul de organizații gazdă pentru antreprenori potențiali din spațiul european.

Bugetul alocat Agenţiei Metropolitane Braşov în vederea implementării activităților proiectului este de 56.749 Euro din care 46.972 Euro reprezintă finanţarea Uniunii Europene, iar 9.777 euro este co-finanţarea proprie.

Persoana de contact din partea Agenției Metropolitane Brașov: Sorin Ganea

Date de contact: office@metropolabrasov.ro tel./fax 0268547616, 0268547676

Pentru mai multe detalii, puteți accesa:  www.erasmus-entrepreneurs.eu; www.joinexage.com