xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Future of Innovation Technology – European Digital Innovation Hub (FIT-EDIH)

În perioada 4 – 7 aprilie 2023 a avut loc la Brașov lansarea oficială a Future of Innovation Technology – European Digital Innovation Hub (FIT-EDIH). Acesta reprezintă singurul hub de inovare din Regiunea Centru care oferă sprijin pentru transformare digitală județelor Alba, Sibiu, Mureș. Harghita, Covasna și Brașov. Serviciile integrate de sprijin pentru digitalizare sunt oferite de întregul consorțiu de parteneri FIT DIH, format din unele dintre cele mai active organizații din Regiunea Centru în domeniul inovării și digitalizării. Amintim printre acestea ICEBERG+, UMFST Tg. Mureș, ULBS Sibiu, CNIPMMR Sibiu, AID Alba Iulia, AMB Brașov, ASIMCOV, AICAR, RO PARDO, Smart Factory Romania, ALT Brașov și NTT Data.

Centrele de inovare digitală reprezintă una din prioritățile-cheie ale programului Europa Digitală, care are ca scop creșterea nivelului de adopție a tehnologiilor digitale și, implicit, a nivelului de maturitate digitală a IMM-urilor și autorităților publice locale, respectiv a angajaților lor. Printre beneficiile EDIH-urilor amintim că pot ajuta IMM-urile și instituțiile publice să reducă riscul achizițiilor, înțelegând și testând tehnologiile digitale relevante pentru ele. Într-un pas următor, ele pot învăța să identifice finanțările potrivite și să-și instruiască angajații cu privire la utilizarea lor. Marele avantaj este că toate aceste servicii sunt oferite integrat și subvenționate prin Programul Europa Digitală și POCIDIF.

Lansarea FIT EDIH de la Brașov fost deschisă de un panel din care au făcut parte directorul european EIT Manufacturing, dl. Klaus Beetz, precum și Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Estonia E.S. Dna. Ingrid Kressel Vinciguerra, cea care a prezentat potențialul adus de digitalizare în această țară baltică. În cadrul aceluiași eveniment a fost inaugurat și târgul internațional INTEK, dedicat tehnologiilor digitale aplicate în industrie, dar au avut loc și două workshop-uri, unul despre orașe inteligente, mobilitate și e-guvernare, iar cel de-al doilea referitor la industria 4.0.