xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Generația Tech

Generația Tech este un program de specializare în competențe digitale și IT&C dezvoltat de Digital Nationorganizație ce are ca misiune digitalizarea forței de muncă și a antreprenoriatului din România.

Cursurile din programul Generatia Tech se adresează tuturor celor care vor să obțină claritate în cunoștințele dobândite până în prezent, celor interesați de dezvoltarea lor profesională, care vor să progreseze și să învețe lucruri noi.

Cu un format 100% online, Generația Tech oferă formare ghidată de mentori profesioniști și învățare facilitată de experiențe practice și dezvoltare în echipă, și este  îmbunătățit în permanență.

Agenția Metropolitană Brașov împreună cu Primăria Municipiului Brașov  sprijină dezvoltarea durabilă a locuitorilor din zona metropolitană Brașov, prin cursuri gratuite de formare în IT și programe de angajare pentru absolvenții programelor de formare la companiile tech din regiune!

În România doar 29% din populație are competențe digitale de bază. În provincie nevoia de digitalizare este și mai mare.

BRAȘOVUL are nevoie de specialiști digitali, care să lucreze și să dezvolte comunitatea locală! Aplică la o bursă GRATUITĂ până pe 12 septembrie 2021 și vom progresa împreună! Grăbește-te, sunt doar 100 locuri!

https://generatiatech.ro/brasov/

Cursuri disponibile:

👉 Competențe Digitale de bază

👉 Dezvoltare Web - nivel începător

👉 Dezvoltare Web - nivel intermediar

👉 Digital Marketing

👉 JAVA (pentru avansați)

👉 FullStack JS (pentru avansați)