xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Kronstadt – Realitatea virtuală

Sursa de finanțare: Administrația Fondului Cultural Național, sesiunea I/2018 proiecte culturale.

Parteneri: Primăria Brașov și Muzeul Casa Mureșenilor.

Obiectivul proiectului: Reinsertia monumentelor istorice in spatiul comunitar si promovarea acestora prin metode neconventionale.

Rezultate: Proiectul “Kronstadt – Realitatea virtuală a avut scop valorizarea patrimoniului material prin solutii inovatoare de promovare. In plus, s-a dorit imbunatatirea accesibilitatii publicului la informarea si la vizitarea monumentelor istorice, precum si educatia pentru patrimoniu pentru stimularea creativitatii artistice. Prin acest proiect, Agentia Metropolitana Brasov a intentionat sa ofere o alternativa cultural-artistica, prin care sa creasca interesul cetatenilor si al tinerilor pentru monumentele si siturile istorice, prin solutii inovatoare de promovare. Prin realizarea unui clip promo si de prezentare filmat 360 de grade (filmare panoramica de tip sferic 360 x 180, realizata cu un ring 360 profesional), au fost generate imagini care au au format experiente mixate intre realitatea virtuala si cea reala. Filmul a fost postat pe canalul youtube, pe site-ul beneficiarului finantarii dedicate filmelor http://brasovzone.ro/, si totodata pe retelele de socializare.

Pe parcursul a 2 zile, timp de 3 ore/sedinta, sub indrumarea consultantului istoric si al unui reprezentant IT, un numar de 60 de tineri cu varsta intre 14 si 35 de ani din municipiul Brasov (fara discriminari pe criterii de varsta, sex, etnie), au putut deprinde informatii privind utilizarea aplicatiei de promovare a patrimoniului material. Pentru promovarea monumentelor si siturilor istorice din municipiul Brasov au fost alese un numar de 6 zone representative din Centrul istoric pentru care s-a realizat o aplicatiei in Realitatea Augmentata. Astfel, folosind un dispozitiv cu camera (telefon, tableta, camera digitala) se poate modifica in timp real ceea ce este filmat. Aplicatia inteligenta ruleaza algoritmi care identifica zone cu cladiri reprezentative din municipiul Brasov (din zona istorica) si afiseaza pe ecranul dispozitivului o imagine pe care s-au adaugat cladiri din alta perioada istorica, realizand astfel o imbinare a lumii reale cu cea virtuala. Scopul acestor activitati a fost acela de a contribui la refacerea identitatii culturale si a sentimentelor de apartenenta, conectare si atasare la si fata de monumentele si siturile istorice din municipiul Brasov, cat si la formarea gustului publicului pentru valori culturale reale.

 

Durata proiectului: 1 iulie – 30 noiembrie 2018

Buget total: 57742,50  lei