xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

LEAD – Lifelong Education of Adults for Local Development

LEAD – Lifelong Education of Adults for Local Development

Proiectul LEAD a fost elaborat din nevoia de formare profesională a echipei care a dezvoltat abordarea LEADER pentru dezvoltare rurală în teritoriul Ținutul Bârsei. Agenția Metropolitană Brașov a sprijinit acest demers prin elaborarea acestui proiect și obținerea finanțării din programul de Învățare pe tot Parcursul Vieții, programul sectorial Leonardo da Vinci. LEAD a beneficiat de finanțare nerambursabilă de 29 120 Euro.

Obiectivul general al proiectului LEAD a fost dezvoltarea competențelor angajaților și membrilor Grupului de Acțiune Locală (GAL) ŢINUTUL BÂRSEI în ceea ce privește procesul de planificare strategică și de mobilizare a comunității în vederea susținerii dezvoltării durabile locale.

Grupul țintă al proiectului LEAD a fost format din angajați ai organelor administrației publice, organizațiilor neguvernamentale și companiilor private care sunt formal implicate în dezvoltarea comunităților rurale prin intermediul unui Grup de Acțiune Locală. În cadrul proiectului, 10 persoane au efectuat stagii de pregătire profesionala de 2 săptămâni fiecare in cadrul unor grupuri de acțiune locală din Italia.

Urmare a implementării proiectului LEAD a fost dezvoltată capacitatea operațională a echipei GAL Ținutul Bârsei, ceea ce a permis implementarea cu succes, în perioada 2012 – 2015 a abordării LEADER finanțată prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2007 – 2013. De asemenea, proiectul a pus bazele pentru dezvoltarea unor relații de cooperare și proiecte ulterioare cu Grupuri de Acțiune Locală din Italia.