xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Let’s play art!

Let’s play art!

Sursa de finanțare: Consiliul Județean Brașov

Valoarea totală a proiectului a fost de 35,765.00 lei, din care 7,325.00 lei (20,48%) sunt co-finanțare proprie a Agenției Metropolitane Brașov,

Perioada de implementare: iunie – noiembrie 2016

Obiectivul general al proiectului cultural “Let's play art” a fost creșterea vizibilității artelor spectacolului prin stimularea creativității tinerilor, prin dezvoltarea abilităților artistice.

Obiectivul specific: extinderea accesului și a participării la cultură către un numar cât mai mare de persoane din Brașov, Râșnov și Prejmer spre artele spectacolului.

Proiectul propus a vizat generația tânără cuprinsă între 7 și 18 ani și creează cadrul prin care tinerii să își asume rolul de artiști prin actul creativ.

Activități:

  • 1 concurs pentru desemnarea unui director artistic din rândul elevilor celor două licee implicate în proiect, care a ajutat echipa de implementare la realizarea materialelor de promovare
  • 3 concerte în localitățile Brașov, Râșnov și Prejmer susținute de 60 de elevi de la Liceul Vocațional de Muzică "Tudor Ciortea"
  • 1 expoziție de pictură, prezentată la cele trei evenimente, realizată de 15 elevi de la Liceul de Arte plastice "Hans Mattish Teuch"
  • 1 workshop muzical interactiv susținut de profesorul Steffen Schlandt, unde au fost dezbătute teme privind muzica si arta

Pentru mai multe informații, puteți accesa:

https://www.facebook.com/Lets-play-art-512946755561233/?fref=ts

http://www.letsplayart.ro/