xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Manageri eficienți pentru o rețea natura 2000 eficientă – EME Natura 200

Manageri eficienți pentru o rețea natura 2000 eficientă – EME Natura 200

ProPark Fundația pentru Arii Protejate, împreună cu Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice, Federația Europarc și Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, au implementat în perioada 2012-2015 proiectul „Manageri eficienți pentru o rețea Natura 2000 eficientă”, finanțat de Uniunea Europeană prin programul LIFE+ Informare și Comunicare.

Bugetul total al proiectului este de 513.114 euro, din care 254.129 euro reprezintă contribuția Uniunii Europene.

Obiectiv:

Proiectul a avut ca scop creșterea capacității de administrare a siturilor Natura 2000 din România prin dezvoltarea abilităților de comunicare ale administratorilor Natura 2000 și prin sprijinirea integrării unor elemente de conservare a biodiversității în procesul de planificare teritorială, atât în interiorul siturilor cât și în zonele vecine.

Rezultate:

  • Modele de bune practici de comunicare în situri Natura 2000 din toată Europa.
  • Instrument util de comunicare destinat administrațiilor și custozilor de Situri Natura 2000 din Europa și din România.
  • Cursuri de comunicare gratuite pentru administratorii și custozii Siturilor Natura 2000 din Europa și din România.
  • Ghiduri despre managementul responsabil a patru categorii de resurse naturale foarte importante pentru siturile Natura 2000 (păduri, ape și pește, vânat și resurse agricole). Ghidurile cuprind măsuri de management și idei inovative pentru valorificarea responsabilă a acestor resurse.
  • Un ghid de planificare strategică care cuprinde informații și recomandări despre cum trebuie să reflecte planurile strategice și teritoriale (strategii de dezvoltare locală, regională, națională, PUG-uri, PUZ-uri) valorile și resursele naturale existente, prezentând potențialul lor pentru dezvoltare.
  • Seminarii de informare pentru reprezentanții celor 4 sectoare economice și pentru cei ce au responsabilitatea elaborării de planuri strategice la nivel național.

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul proiectului: www.emenatura2000.ro sau site-ul leader-ului de proiect www.propark.ro