xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Obiceiurile de peste an ale Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi. Tradiții ancestrale românești și influențe multiculturale

Obiceiurile de peste an ale Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi. Tradiții ancestrale românești și influențe multiculturale

Proiectul “Obiceiurile de peste an ale Junilor din Şcheii Braşovului şi Braşovul vechi. Tradiţii ancestrale româneşti şi influenţe multiculturale” a fost finanțat de Ministerul Culturii prin Administrația Fondului Cultural Național, având un buget de 67 516 lei.

Parteneri:

  • Inspectoratul Şcolar al Judeţului Braşov;
  • Uniunea Junilor din Şcheii şi Braşovul Vechi;
  • Primăria Braşov

Obiectiv general: creşterea gradului de cunoaştere a obiceiurilor junilor desfăşurate pe parcursul întregului an şi a tradiţiilor ancestrale din Şcheii Braşovului şi Braşovechi în lumina interculturalităţii şi multiculturalităţii.

Rezultate:

  • Realizarea a 1000 de broșuri și DVD-uri și a 10000 de pliante de informare și prezentare
  • Evaluarea nivelului de cunoaştere a obiceiurilor de peste an ale junilor, în rândul a 500 de elevi de la trei licee brașovene - Colegiul Naţional „Andrei Şaguna”, Colegiul Naţional „Unirea” şi Colegiul Tehnic „Maria Baiulescu”
  • Organizarea unui concurs cu premii pentru liceenii brașoveni
  • Organizarea a trei evenimente festive de prezentare a broșurii și DVD-ului la Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu”, la Muzeul „Prima Şcoală Românească” și la Colegiul Național ”Andrei Șaguna”.

Pe plan local au fost distribuite materiale de promovare și informare pentru turiști și localnici prin intermediul Centrului de Informare Turistică din Braşov și prin membri Uniunii Junilor.

Pe plan național proiectul a fost promovat la Biblioteca Națională, la Centrele de Etnografie și Folclor din București și Cluj și la bibliotecile județene.