xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Platforma voluntarbv.ro

Platforma voluntarbv.ro este un proiect gândit, realizat și lansat în premieră la Brașov, iar în cadrul acesteia vor putea fi centralizate toate evenimentele de voluntariat din orașul de la poalele Tâmpei.

 

Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov este inițiatoarea proiectului „Voluntariat Brașov”, prin care se dorește digitalizarea, promovarea și popularizarea activităților de voluntariat. „Prin platforma voluntarbv.ro ne propunem să aducem o idee unică în zona metropolitană Brașov. Aceasta va conecta voluntarii și organizatorii de evenimente sau activități, facilitând implicarea persoanelor, indiferent de vârstă, pregătire, experiență și statut social, în oportunitățile de voluntariat din zonă”, povestește project managerul Ionuț David.

Voluntariatul reprezintă socializare, dar și o dovadă de compasiune și înțelegere prin ajutorul pe care îl acordăm celorlalți. „Fiind o activitate non-profit, câștigurile nu sunt cele material, dar ele există, pentru că obținem cunoștințe și abilități noi. În plus, o să descoperim că în timpul nostru liber putem avea activități utile și chiar distractive. În acest context, punem la dispoziție comunității un instrument pentru gestionarea activităților pe bază de voluntariat și, în același timp, un instrument pentru dezvoltarea abilităților utilizatorilor”, susține directorul general AMB, Dragoș David. 

Premieră pentru Brașov și pentru România

Platforma voluntarbv.ro propune o abordare inovativă și integrată, fiind unica de acest tip, atât la nivel local, cât și la nivel național. „Este prima platformă de acest gen din Brașov și din țară. Sunt foarte multe oportunități de voluntariat slab promovate, motiv pentru care vrem să le oferim brașovenilor cadrul în care pot afla rapid despre acestea și se pot implica. Proiectul s-a concretizat după ce m-am consultat cu mai multe organizații neguvernamentale, numeroase firme și chiar studenți din oraș. ONG-urile vor fi introduse pe platformă, vor învăța să își facă un cont, să organizeze un eveniment și să transmită documentele necesare care atestă autenticitatea instituției”, spune entuziasmat Ionuț.

„Platforma oamenilor implicați”

Aceasta este gândită ca o platformă universală, pe care fiecare locuitor al Brașovului o poate accesa. „Nu trebuie să fie neapărat voluntariat. Ai posibilitatea de a face o muncă civică sau de a dona, în funcție de propriile preferințe. Motto-ul nostru chiar este <<Platforma oamenilor implicați>>.  Cu această ocazie fac un apel către tineret. Dacă nu vă simțiți auziți sau dacă vreți să influențați în bine alte persoane cu ajutorul propriului exemplu, vă invit să vă alăturați proiectului <<Voluntariat Brașov>> atât pentru viitorul nostru, cât și pentru cel al comunității brașovene. De la fiecare dintre noi pleacă schimbarea. Hai să ne implicăm pentru a ne dezvolta pe plan profesional și pentru a dezvolta comunitatea!”, încheie Ionuț.

Mai multe detalii pe platforma: https://voluntarbv.ro/