xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

SafeLand – Safe Living Across European Cities

SafeLand – Safe Living Across European Cities

Agenţia Metropolitană Braşov a implementat proiectul „SafeLand - Safe Living Across European Cities” alături de organizaţii şi instituţii din 6 regiuni europene din Grecia, Marea Britanie, Italia, Spania, Polonia, Bulgaria. Proiectul a fost finanţat prin programul Comisiei Europene “Prevenţia şi lupta împotriva crimei 2008”, Directoratul General Justiţie, Libertate, Securitate.

Obiectivul acestui proiect a fost prevenirea criminalităţii urmărindu-se trei nivele:

  • reducerea probabilităţii de a se produce acte violente prin adoptarea de măsuri generale de prevenţie adresate cetăţenilor
  • adoptarea de măsuri împotriva actelor de violenţă în şcoli (cadre didactice şi elevi din ciclul primar).
  • crearea de spaţii denumite „Safe Lands” şi clase de copii denumite „Safe Classes” (Safe Schools) pentru a deveni promotorii prevenţiei criminalităţii şi introducerea de strategii de reducere a violenţei.

Activități:

Agenţia Metropolitană Braşov a realizat, în cadrul acestui proiect, la nivelul zonelor de acţiune (Noua şi Săcele) o cercetare cu privire la percepţia cetăţenilor faţă de fenomenul violenţei, atât în spaţiul public, cât şi în şcoli. Pornind de la rezultatele acestor cercetări, profesori şi elevi din Şcoala generală nr.9 din Noua şi din Grupul Şcolar Victor Jinga, au fost iniţiaţi în activitatea de mediator comunitar, participând la cursuri structurate pe trei module. Totodată, la finalul proiectului a fost realizat, la nivelul tuturor partenerilor implicaţi în proiect, un ghid ce cuprinde exemple de bune practică desprinse din activităţile proiectului, derulate în toate ţările participante.