xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

SchoolCHANCE

School Chance  - SCHOOL mobility CHAllenge in regioNal poliCiEs

Sursa de finanțare: Uniunea Europeană prin programul INTERREG EUROPE

Perioada de implementare: 2017 – 2021

Parteneri:

 • Municipalitatea din Girona (ES) – Partenerul principal
 • Municipalitatea din Reggio Emilia (IT)
 • Austrian Mobility Research FGM-AMOR, Graz (AT)
 • Guvernul Regional din Cataluña (ES)
 • Municipiul Utrecht (NL)
 • Municipalitatea din Gävle (SE)
 • Municipiul Gdansk (PL)
 • Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov (RO)

 

Obiectivul general:

Reducerea emisiilor de carbon generate de mobilitatea școlară.

 

Obiective specifice:

 • Susținerea unor tipuri de transport mai curat și promovarea comportamentelor alternative în mobilitatea copiilor de la și către școală, precum și în întreaga comunitate școlară, incluzând profesorii, personalul școlii și familiile copiilor.
 • Dezvoltarea unui set unitar de instrumente pentru integrarea strategiilor de mobilitate școlară, la nivel regional.

Rezultate preconizate:

 • Realizarea unui Planului de Acțiune Regional privind mobilitatea școlară.
 • Implementarea, monitorizarea și evaluarea Planului de Acțiune Regional

_________________________________________________ 

 

SCHOOL CHANCE urmărește să includă în politicile regionale, în mod explicit, mobilitatea independentă a copiilor. Nu doar rute sigure spre școală; campanii pentru folosirea bicicletelor și a mersului pe jos pentru a ajunge la școală, ci și alte inițiative de management a mobilității. Prin proiectul SCHOOL CHANCE partenerii vor dezvolta o strategie pentru o mobilitate durabilă la școală, un element esențial al politicii lor de mobilitate și creșterea mobilității durabile, prin schimbarea comportamentului elevilor și a mentalității generației următoare față de durabilitate.

Mobilitatea școlară este un subiect fierbinte: într-un cadru în care emisiile de CO2 privind  transportul continuă să crească, traficul școlar reprezintă aproximativ 15% din traficul total la nivel urban. Cercetările din diferite țări ale UE arată că transportul copiilor la școală cu mașina personală variază de la 30 la 60%, în funcție de gradele de țară și de școală.

SCHOOL CHANCE se va concentra pe politicile care sprijină tipurile de transport mai curate și va promova comportamentele alternative în ceea ce privește mobilitatea copiilor la și de la școală, lucrând în vederea dezvoltării unui set unitar de instrumente pentru integrarea strategiilor de mobilitate școlară la nivel regional. Obiectivul este reducerea emisiilor de carbon prin găsirea unor metode inovatoare și coordonate pentru cele mai presante 4 provocări în dezvoltarea și implementarea politicilor de mobilitate școlară: informare, educație, promovare, infrastructură

Partenerii vor lucra împreună și vor învăța unii de la ceilalți cum să încurajeze călătoriile în școală în condiții de siguranță, sănătoase, autonome și durabile. Aceste lucruri se vor realiza prin:

- lucrând cu autoritățile publice la diferite niveluri și alți stakeholder pentru a asigura că resursele și politicile sunt bine aliniate

- identificarea bunelor practici care vor îmbunătăți instrumentele de politică prin intermediul planurilor regionale de acțiune

elaborarea unui program de învățare interregional, un set de instrumente ale bunelor practici, un app pentru mobilitatea studenților și o certificare de mobilitate scoli prietenoase

-dezvoltarea unui model financiar pentru durabile pentru care vor fi puse în aplicare prin Planul de Actiune Regional.

 

Schimbul de experiențe privind mobilitatea copiilor în școală: Proiectul School Chance are primele rezultate

School Change este un proiect de cooperare regională, finantat de Uniunea Europeană prin programul INTERREG EUROPE, care sprijină politicile de promovare a modurilor de transport ce respectă mediul și a comportamentelor alternative pentru mobilitatea copiilor la și de la școală.

Este timpul să colectăm câteva rezultate importante pentru proiectul european “School Chance – SCHOOL mobility CHAllenge in regioNal poliCiEs”.

2017

După primul an de activități, acțiunea de învățare interregională s-a concretizat prin schimbul de bune practici legate de mobilitatea școlară. Din 17 până în 19 Octombrie 2017, partenerii s-au întâlnit, în Gdansk (Polonia), pentru a doua oară de la începerea proiectului, unde au avut și primul training tematic privind comunicarea. Partenerii au selectat și au discutat 41 de Bune Practici implementate în zonele lor de activitate și în Europa cu diferite accente pe cele patru teme ale managementului mobilități școlare: infrastructură, participare, comunicare și informare.

Obiectivele principale ale Schimbului de Experiență sunt: identificarea, analizarea și transferul de bune practici/inițiative excelente privind mobilitatea școlară, consolidarea rolului școlii pentru a stimula și a implica studenții în adoptarea de bune practici privind mobilitatea durabilă.

 În timpul întâlnirii din Gdansk, a fost planificat calendarul vizitelor de studiu: în cursul anului 2018, partenerii School Chance se vor întâlni și își vor schimba bunele practici prin intermediul ședințelor de lucru programate în diferite orașe.  Primul oraș care va găzdui o vizită de studiu este Gävle (Suedia), care la sfârșitul lunii februarie va prezenta, printre alte măsuri, campania de comunicare prin care promovează ciclismul de iarnă. În etapa următoare, partenerii se vor întâlni în luna aprilie, în Reggio Emilia (Italia) pentru a treia oară de la începerea proiectului și pentru o sesiune de trening tematic în ceea ce privește educația școlară.

School Chance – SCHOOL mobility CHAllenge in regioNal poliCiEs –  este un proiect European, cofinanțat de Programul INTERREG EUROPE din European Regional Development Fund (ERDF), care se va derula în perioada ianuarie 2017 – decembrie 2021.

Scopul acestui proiect este susținerea unor tipuri de transport mai curat și promovarea comportamentelor alternative în mobilitatea copiilor de la și către școală, precum și în întreaga comunitate școlară, incluzând profesorii, personalul școlii și familiile copiilor.

Proiectul  School Chance include 8 parteneri din 7 țări europene: municipalitatea din Girona (Spania), municipalitatea din Reggio Emilia (Italia), Austria Mobility Research FGM-AMOR (Austria), Guvernul Regional din Cataluña (Spania), Municipalitatea Utrecht (Olanda), Municipalitatea din Gävle (Suedia), Primăria din Gdansk (Polonia) și Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov.

 

2018

Proiectul european “School Chance –SCHOOL mobility CHAllenge in regioNalpoliCiEs” este la mijlocul perioadei de implementare. În acest an, partenerii cunosc realitatea din teren, prin vizitele de studiu, în orașele partenere din proiect și analizează bunele practici.

În luna februarie 2018, prima vizită de studiu a fost găzduită de Gävle (Suedia) care a împărtășit experiența sa prin promovarea ciclismului de iarnă. Campania “Pedalând iarna” implementată de Gävle are ca obiectiv ca un număr cât mai mare de persoane să încerce să pedaleze în timpul iernii, cu scopul de a vedea că beneficiile ciclismului pot fi atinse și în acest sezon. Campania a avut cinci etape: publicitate, semnarea contractului, ciclism, evaluarea și premierea. Mai multe informații obțineți aici: www.gavle.se/vintercyklisten.

În luna mai, partenerii aflați în Gdansk au putut lua parte la campania “Pedalând în mai” derulată în orașul polonez. Această campanie a fost pentru început implementată în Gdansk, dar acum se bucură de un real succes în întreaga Polonie. Obiectivul acestei campanii este de a promova transportul activ la școală sau la grădiniță, în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 13 ani. Pentru mai multe detalii: https://prezi.com/e_5nsgyce8zc/cycling-may-by-monika-evini/www.gavle.se/vintercyklisten

În luna iunie, campaniile Way2Go și “Action Week” din Utrecht (Olanda) au fost urmărite de partenerii din proiect. Scopul acestei campanii este de a convinge părinții să schimbe modul în care își aduc copiii la școală. Atfel, la Utrecht sunt combinate 3 proiecte: Oscar șarpele hoinar (Traffic Snake), Tata & Mama și jocul Revolta Monștrilor. Mai multe informații: http://way2-go.nl/

Tot în acest an, în 17 și 18 aprilie, partenerii s-au reunit în Reggio Emilia (Italia) pentru cea de-a treia întâlnire din proiect și trainingul tematic pe compenenta educațională.