xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Touch the screen & stART the future

Touch the screen & stART the future

Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov a încheiat implementarea activităților proiectului cultural “Touch the screen & stART the future”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Partener în proiect a fost Asociația Brașov 2021 – Capitală Europeană a Culturii.  

Valoarea totală a proiectului a fost de 52,795.33 lei, din care 10,659.33 lei (20,19%) sunt co-finanțare proprie a Agenției Metropolitane Brașov.

Scopul proiectului: valorizarea patrimoniului material prin metode ale artei contemporane.

Obiectivul general al proiectului a fost promovarea patrimoniului material prin crearea unei oferte culturale diversificate și o puternică dimensiune participativă.

Obiectivele specifice au fost:

  • punerea în valoare a monumentelor și siturilor istorice prin mijloace și metode alternative și neconvenționale;
  • îmbunătățirea accesibilității publicului la informare și la vizitarea monumentelor istorice;
  • educație pentru patrimoniu pentru stimularea creativității artistice.

Beneficiari direcți:

  • 30 participanți la atelierele interactive de film,
  • 250 de persoane participante la proiecțiile în aer liber din 5 cartiere ale municipiului Brasov (minim 50 de persoane prezente la o proiectie),
  • 10.000 de localnici si/sau turisti care au primit materialele tipărite

Activități:

Prin realizarea unui clip promo și de prezentare, care a fost postat pe canalul youtube, pe site-ul beneficiarului finanțării, a partenerului și totodată pe rețelele de socializare, beneficiarii proiectului au aflat activitățile proiectului propus.

Pe parcursul a 6 săptămâni, timp de 3 ore/ședință, sub îndrumarea unui specialist în domeniu, un număr de 30 de tineri cu vârsta între 14 și 25 de ani din localitățile Țării Bârsei, au deprins informații de bază privind creația și producția cinematografică. Pentru promovarea monumentelor și siturilor istorice din Țara Bârsei s-a realizat un concurs de filme de scurt metraj, prin care artiști amatori, deținători de telefoane inteligente și-au prezentat materialele video.

Alături de un juriu de specialist în patrimoniu material cultural și cinematografie, un rol important în desemnarea filmelor de scurt metraj câștigătoare l-a avut în procent de 50% publicul. Prin crearea unui modul de evaluare a filmelor de scurt metraj înscrise în concurs, publicul larg a putut vota filmele de scurt metraj, contribuind la dezvoltarea de audiență pentru proiecte culturale.

Realizarea unui număr de 5 proiecții în aer liber, la care a avut acces publicul larg, a contribuit o delocalizare a ofertei culturale existente către cartierele din muncipiul Brașov. Scopul acestor activități a fost acela de a contribui la refacerea identității culturale și a sentimentelor de apartenență, conectare și atașare la și față de localitățle din Țara Bârsei, cât și la formarea gustului publicului pentru valori culturale reale.

Pentru mai multe informații, puteți accesa: https://www.youtube.com/watch?v=V6oFVQRlgrE&feature=youtu.be

Pagina Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/smartfilmbrasov/

Filmele de scurt metraj create:  http://video.pbv.ro/