xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Târgul producătorilor și meșteșugarilor locali

În perioada mai-octombrie 2019, Agenția Metropolitană Brașov a organizat în Piața Sfântul Ioan din Municipiul Brașov târgul producătorilor locali și meșteșugarilor. Evenimentele au fost organizate la fiecare sfârșit de săptămână și au asigurat un spațiu de expunere și de vânzare pentru meșteri locali

Sursa de finanțare: Bugetul Municipiului Brașov, Bugetul AMB

Parteneri: Municipiul Brașov

Obiectivul proiectului: Promovarea produselor alimentare și meșteșugărești locale.

Rezultate:  Consolidarea identității Pieței Sfântul Ioan, promovarea producătorilor locali, asigurarea unui cadru adecvat pentru diferite manifestări socio-culturale (ex. ateliere de meșteșugărit cu copii, festivalul TAM TAM, etc). Impactul generat de acest tip de eveniment a fost peste așteptări. Dincolo de micile probleme inerente primului sezon de derulare a acestui tip de eveniment, finalul acestei activități a evidențiat faptul că producătorii locali și meșteșugarii doresc reluarea acestei manifestări și în anii următori.