xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Tourism in Balance

Website-ul oficial: https://www.interregeurope.eu/tib

Finanțare: Programul Interreg Europe

Perioada de implementare: 01.03. 2023 - 31.05 2027

Bugetul proiectului: 1,754,151 Euro

Parteneri:

  • Universitatea de Științe Aplicate din Breda (Țările de jos)
  • Amsterdam (Țările de Jos)
  • Cracovia (Polonia)
  • Zona Metropolitană Roma
  • Ministerul Administrației locale din Andaluzia (Spania)
  • Camera de Comerț și Industrii Tallinn (Estonia)
  • Agenția Metropolitană Brașov

Turismul a cunoscut o creștere semnificativă în Europa în ultimele decenii, până în 2020. Cu toate acestea, această creștere rapidă a cauzat diverse probleme legate de sprijinul comunităților locale și de capacitatea de transport a destinațiilor. Apoi, focarul de COVID-19 a devastat complet industria.

Acum, după doi ani de când a început pandemia, orașele și regiunile se confruntă cu sarcina de a reconstrui turismul. Pentru orașele care au experimentat anterior supraturism, găsirea unui echilibru între vizitatori, comunități și mediu este o provocare suplimentară de abordat.

Șase orașe și regiuni - Amsterdam în Țările de Jos, Cracovia în Polonia, Tallinn în Estonia, Andalucia/Sevilla în Spania, Roma în Italia și Brașov în România - care au întâmpinat probleme regulate sau permanente cu supraturismul s-au reunit pentru a dezvolta noi politici și strategii pentru o mai bună distribuție a turismului, atât în ​​timp, cât și în spațiu. Ei primesc sprijin și îndrumări de la un partener de cunoștințe experimentat în cercetarea turismului, Universitatea de Științe Aplicate din Breda (BUas) din Țările de Jos.

Scopul acestui proiect este de a spori eficacitatea strategiilor și politicilor locale și regionale prin consolidarea contribuției acestora la realizarea unei abordări echilibrate a turismului. Accentul se pune pe răspândirea turismului într-o zonă mai largă și pe profitarea de oportunitățile oferite de fiecare oraș și regiune, maximizând impacturile pozitive, minimizând în același timp efectele negative.

Prin acest efort de colaborare, aceste orașe și regiuni își propun să creeze o industrie a turismului mai durabilă și mai echilibrată.

Ce se va schimba acest proiect

Printr-un efort de colaborare, TIB își propune să creeze o industrie turistică mai durabilă și mai echilibrată, în care comunitățile locale sunt sprijinite și mediul este protejat. Prin implementarea acestor îmbunătățiri ale politicilor și prin împărtășirea constatărilor, proiectul speră să inspire alte destinații care se confruntă cu provocări similare și să contribuie la progresul general al practicilor turistice durabile.