xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Troițele din Șcheii Brașovului – patrimoniu pentru viitor

Troițele din Șcheii Brașovului – patrimoniu pentru viitor

Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov implementează în parteneriat cu Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi, în municipiul Brașov, în perioada iunie - decembrie 2016, proiectul cultural ”Troițele din Șcheii Brașovului – patrimoniu pentru viitor”. Intervenția culturală ”Troițele din Șcheii Brașovului – patrimoniu pentru viitor” se încadrează în ”Programul județean pentru finanțarea nerambursabilă din bugetul județean a programelor, proiectelor și acțiunilor culturale pe anul 2016” și este finanţată de Județul Brașov, prin contractul nr. 7555 din 7 iunie 2016.

Valoarea totală a proiectului este de 51.765 lei, din care finanţarea nerambursabilă de la autoritatea finanțatoare este în valoare de 40.805 lei, iar contribuția beneficiarului și a partenerilor acestuia este de 10.960 lei.

Proiectul îşi propune promovarea diversităţii, consolidarea identităţilor culturale și istorice şi conservarea tradiţiilor brașovene, prin mijloace moderne şi alternative, precum și dezvoltarea și susţinerea turismului cultural în municipiul și județul Brașov.

Obiectivul general al proiectului implementat de Agenția Metropolitană Brașov este reintroducerea patrimoniului architectural din Șchei în spațiul comunitar și promovarea acestuia prin mijloace new media. ”Troițele din Șcheii Brașovului – patrimoniu pentru viitor” este o continuare a demersului cultural început anul trecut de către Agenția Metropolitană Brașov și partenerul Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi care urmărește valorificarea patrimoniului cultural construit al Braşovului şi lărgirea ofertei culturale braşovene prin aducerea la cunoştinţa populaţiei locale şi a turiştilor români şi străini a moştenirii culturale din Şcheii Braşovului, reprezentată pe o parte de troiţele junilor, de arhitectura vernaculară şi de tradiţiile de peste an ale junilor din Şchei.

Activități:

  • Îmbunătățirea și extinderea accesului publicului la troițele din Șcheii Brașovului și promovarea cunoașterii acestora prin intermediul unei aplicații smartphone, precum și promovarea traseelor cultural-turistice create prin precedentul proiect prin mijloace inovative, astăzi la îndemâna publicului larg (aplicații pentru smartphone).
  • Valorificarea patrimoniului cultural brașovean printr-un film de promovare de tipul scurt-metraj. Acțiunea propusă va contribui la valorificarea identității culturale locale, a istoriei și tradițiilor, la informarea și facilitarea accesului publicului, reprezentat de localnici și turiști, la patrimoniul cultural specific Brașovului Vechi.
  • Acțiuni de educație pentru patrimoniu prin organizarea de excursii tematice și activități de informare a populației (elevi și adulți localnici) și de testare a aplicației IT&C pe traseele create în prima ediție a proiectului. Acțiunile au un rol educativ și de creștere a gradului de cunoaștere a patrimoniului cultural local și a istoriei locale într-un mod atractiv, relaxant și interactiv.
  • Excursii tematice cu elevi și adulți, prin care se va testa aplicația IT&C și se vor străbate traseele culturale deja existente; la cel puțin două dintre excursii participanții vor participa la sărbătorile și evenimentele organizate de Juni pentru a cunoaște obiceiurile străvechi ale Brașovului.
  • Organizarea unui amplu eveniment în parteneriat cu Uniunea Junilor din Brașov, organizație care va contribui la realizarea proiectului atât cu informații și materiale document necesare, dar și cu resursa umană și financiară. Evenimentul va valorifica produsele realizate prin proiect, precum și obiceiurile și tradițiile Junilor Brașoveni.

Beneficiarii proiectului sunt localnicii din Braşov, care vor beneficia de informaţii referitoare la istoria şi valoarea patrimonială a troiţelor, turiştii români şi străini care vor bucura de o ofertă culturală autentică şi de calitate și populaţia şcolară cu vârste între 10 şi 18 ani, care va avea parte de forme de educaţie nonformală şi materiale de informare cu scop educativ.

Filmul de prezentare/promovare va fi realizat cu ajutorul tehnicilor moderne de filmare (drone, Timelapse). Produsul audio-video va fi diseminat prin canale online specializate (platforme Google, de tipul Youtube), prin retele de socializare și prin centre de informare turistică. Oportunitatea de cunoaștere a acestor elemente importante de patrimoniu local este dată de abordări alternative și neconvenționale de promovare, respectiv folosirea de mijloace IT&C, de materiale interactive de valorificare și recurgerea la evenimente și acțiuni de animare a acestor locuri. Metodele alese au ca grup țintă atât populația tânără cât și pe cea adultă, cu precădere reprezentanții acestor grupuri deschiși la nou și utilizatori ai telefoanelor inteligente.

Oportunitățiile create prin proiectul anterior (materiale de informare, crearea de trasee, marcarea traseelor și valorificarea lor prin panouri de informare) vor fi dublate prin intervenția culturală actuală prin completarea prezentului sistem informatic privind obiectivele turistice (aparținând Primăriei Brașov), care oferă informații mai mult punctuale. Scopul acestor activități este de a contribui la refacerea identității culturale și a sentimentelor de apartenență, conectare și atașare la și față de propriul oraș, cât și la formarea gustului publicului pentru valori culturale reale.