xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

URBACT II – JESSICA FOR CITIES

URBACT II – JESSICA FOR CITIES

Sursa de finanțare: programul URBACT II

Buget total: 23.536 euro.

Perioada de implementare: septembrie 2008 şi s-a finalizat în aprilie 2010.

Obiectivele proiectului: Analiza oportunităţii de finanţare a proiectelor de dezvoltare urbană prin fonduri de dezvoltare urbană, cu ajutorul instrumentului financiar “Jessica”.

Rezultate:

  • Evaluarea capabilităţii ţărilor partenere de a crea şi de a gestiona FDU (Studiul de ţară la dispoziţia Guvernului sau Studiul de oportunitate pentru Zona Metropolitană Braşov) finanţat integral de BEI.
  • Identificarea unui set de proiecte de dezvoltare durabilă ce se pot finanţa prin FDU (set de proiecte la dispoziţia Guvernului)
  • Constituirea Grupurilor Locale de Sprijin Urbact pentru realizarea politicilor şi proiectelor de dezvoltare urbană durabilă (grup constituit în Braşov ca pilot şi manualul de organizare şi funcţionare pentru Grupurile Locale disponibil pentru a fi distibuit la nivel naţional
  • Elaborarea setului de proceduri pentru constituirea şi operarea FDU şi a planurilor de acţiune concrete pentru utilizarea FDU în finanţarea proiectelor de dezvoltare urbană durabilă (set de proceduri şi plan de acţiune pentru creşterea şi operarea Fondurilor de Dezvoltare Urbană în România, în continuarea fondurilor structurale)