xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Your Past is Your EuroFuture

Your Past is Your EuroFuture

Sursa de finanțare:  Programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 1.1 - Schimb de tineri

Bugetul proiectului: 6713 Euro, dintre care 5843 Euro finanțare nerambursabilă.

Perioada de implementare: ianuarie – martie 2014

Obiectivul proiectului: Promovarea elementelor de cultură şi valorile proprii ale locuitorilor din trei regiuni din România, Turcia şi Portugalia.

Activități principale:

În perioada 17 – 23 martie 2014, 18 tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, din România (promotor Agenţia Metropolitană Braşov), Portugalia (partener şcoala profesională Epralima_Escola Profissional do Alto Lima ) şi Turcia (Young Accumulation Association), au avut posibilitatea de a afla la Brașov mai multe despre diferenţele şi similarităţile tradiţiilor şi obiceiurilor populare din România, Portugalia şi Turcia şi au devenit veritabili vectori culturali europeni în ţările de provenienţă.

Pe parcursul săptămânii, tinerii au vizitat mai multe obiective locale de interes cultural-istoric. În Muzeul de Etnografie din Hărman au învăţat să încondeieze ouă, folosind tehnica românească pentru acest meşteşug. De asemenea, tinerii turci, portughezi şi români au învăţat de la meşteşugari din Braşov tainele a trei meşteşuguri româneşti: pictură pe sticlă, olărit şi creaţie de păpuşi din materiale textile.

Ulterior, în cadrul a două workshopuri au fost dezbătute teme precum : specificitatea locurilor de unde provin tinerii, tradiţiile din comunitate, importanţa prezervării identităţii cultural istorice, metode de revitalizare a conştiinţei tinerei generaţii cu privire la identitatea multiculturală a propriei comunităţi în context european, conştientizarea cetăţeniei naţionale şi a rolului de cetățean european, dar şi combaterea xenofobiei şi a rasismului. Prin sesiunile de educaţie non-formală s-a promovat formarea unei conduite paşnice, de respect, înţelegere între indivizi, comunităţi, popoare.

Activităţile proiectului au fost implementate cu sprijinul Centrului de Informare şi Consiliere pentru Străini, Asociaţiei Colors, Reţelei de Sprijin Comunitar (CAN Braşov) şi ai Casei de Cultură a Studenţilor Braşov.

https://www.facebook.com/pg/Your-Past-is-Your-EuroFuture-1388357048055689/about/?ref=page_internal