xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă

Asociația Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov a fost înființată la inițiativa autorităților publice locale din Zona Metropolitană Brașov, ca o recunoaștere a importanței pe care mobilitatea persoanelor și bunurilor o are în demersul de dezvoltare durabilă a zonei.

Asociația Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov urmează să își asume rolul de Autoritate Metropolitană de Transport în vederea înființării, organizării, reglementării, exploatării, monitorizării și gestionării în comun a serviciului de transport public pe raza de competență a unităților administrativ-teritoriale membre, precum și pentru realizarea în comun a unor proiecte de investiții publice de interes zonal sau regional destinate înființării, modernizării și/sau dezvoltării, după caz, a sistemelor de utilități publice aferente sectorului transportului public.

O mobilitate urbană sustenabilă – care sa permită oamenilor și bunurilor să circule liber, în siguranță, cu protejarea mediului înconjurător – este crucială pentru calitatea vieții și pentru asigurarea unei dezvoltări economice sustenabile. Creșterea semnificativă a traficului în orașe și zonele limitrofe (metropolitane) cauzează aglomerație/întârzieri/blocaje, acest lucru afectând în egală măsură toți participanții la trafic. Aglomerația are un impact negativ asupra mediului economic, social și asupra calității mediului înconjurător. De asemenea, ea influențează accesibilitatea, dar și atractivitatea unui teritoriu pentru turiști, investitori, etc.

 

În calitate de asociație de dezvoltare intercomunitară pentru serviciile de transport, Asociația Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov asigură actualizarea constantă și urmărește implementarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) pentru Polul de Creștere Brașov. Planul de Mobilitate Urbană Durabilă este un document strategic, nivelul de detaliere fiind adaptat în consecință. Astfel, în faza de implementare a PMUD vor fi necesare studii de fezabilitate privind investițiile propuse, conform legislației în vigoare, inclusiv în ceea ce privește amplasamentul exact și soluția tehnică optimă, respectiv analiza impactului asupra mediului pentru proiectele relevante.

Planul De Mobilitate Urbană Durabilă vizează teritoriul Polului de Creștere Brașov, format din municipiile Brașov, Săcele și Codlea, orașele Ghimbav, Predeal, Râșnov și Zărnești, comunele Bod, Budila, Cristian, Crizbav, Feldioara, Hălchiu, Hărman, Prejmer, Sânpetru, Tărlungeni și Vulcan și se referă la perioada 2016 –2030.

 

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă a fost realizat în perioada 2014 – 2015 de un consorțiu internațional de consultanți cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare. PMUD și modelului de transport aferent vor fi actualizate în cadrul unui proces continuu, cu evaluări intermediare detaliate la intervale de 5 ani sau mai des, în funcție de evoluțiile viitoare în zona Polului de Creștere Brașov.

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă este disponibil pentru descărcare AICI!