xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

Consultări publice

Agenția Metropolitană Brașov va publica în această secțiune consultările publice organizate în Zona Metropolitană Brașov.

07 decembrie 2017
AGENŢIA METROPOLITANĂ pentru DEZVOLTARE DURABILĂ BRAŞOV cu sediul în jud. Braşov, mun. Brașov, B-dul Eroilor nr. 8, în calitate de titular, anunță publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan, finalizarea raportului de mediu și a studiului de evaluare adecvată pentru planul “STRATEGIA INTEGRATĂ DE DEZVOLTARE URBANĂ A ZONEI METROPOLITANE BRAȘOV”, propus a fi realizat în jud. Brașov, Zona Metropolitană Brașov. Proiectul de plan menționat, raportul de mediu și studiul de evaluare adecvată elaborate sunt disponibile publicului la sediul AGENȚIEI METROPOLITANE pentru DEZVOLTARE DURABILĂ BRAŞOV, precum și la sediul AGENȚIEI pentru PROTECȚIA MEDIULUI BRAȘOV din mun. Brașov, str. Politehnicii, nr. 3, în zilele de L-J între orele 8:00-16.30 și V între orele 8:00-14:00.
Observațiile publicului se primesc în scris, cu datele de identificare ale reclamantului, în zilele de L-J între orele 8:00-16.30 și V între orele 8:00-14:00, la sediul AGENȚIEI METROPOLITANE pentru DEZVOLTARE DURABILĂ BRAŞOV și la sediul AGENȚIEI pentru PROTECȚIA MEDIULUI BRAȘOV, în termen de 45 de zile calendaristice de la data 07.12.2017 (apariția ultimului anunț în mass media).

Puteți consulta documentele aici: SIDU, RAPORT DE MEDIU SIDU, STUDIU DE EVALUARE ADECVATĂ.