xxx pron

Despre Cookies

cute chick with tiny tits has her pussy eaten out. tube

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe metropolabrasov.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
kowalskypage wap beautiful horny brunette babe.

U-GARDEN – PROMOVAREA DEZVOLTĂRII CAPACITĂȚII ȘI A CUNOȘTINȚELOR PENTRU EXTINDEREA GRĂDINILOR URBANE ÎN ORAȘELE EUROPENE.

U-GARDEN - PROMOVAREA DEZVOLTĂRII CAPACITĂȚII ȘI A CUNOȘTINȚELOR PENTRU EXTINDEREA GRĂDINILOR URBANE ÎN ORAȘELE EUROPENE.

Promovarea grădinilor urbane și a experiențelor similare de producție de alimente verzi ca o componentă cheie a unui cadru strategic pentru dezvoltarea urbană durabilă în Europa - acesta este scopul principal al proiectului U-GARDEN.

Pentru a face acest lucru, U-GARDEN va construi o baza de cunoștințe interdisciplinare privind funcționarea zonelor urbane bazată pe identificarea diferitelor zone urbane implicate în activități agricole, a rețelelor de stakeholderi locali, a beneficiarilor care s-ar alătura ecosistemului de grădinărit.

Activitatile proiectului U-GARDEN vor promova practici și politici inovatoare pentru îmbunătățirea producției agricole durabile în zonele urbane. În cadrul proiectului vor fi evaluate schimbări în circuitele de producție, aprovizionare și consum de alimente în orașele de dimensiuni medii/mari, precum și anumite schimbări sociale, culturale, de atitudine ale cetățenilor cauzate de răspândirea alimentelor ecologice locale și a altor experiențe de producție agricolă.

U-GARDEN reunește într-un consorțiu 14 parteneri, garantând o acoperire completă a competențelor științifice, tehnice și sociale din 4 țări europene diferite (Polonia, România, Spania și Suedia)

1. AGENTIA METROPOLITANA PENTRU DEZVOLTARE DURABILA BRASOV
2. UNIVERSITAT DE VALÈNCIA ESTUDI GENERAL
3. UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA
4. WARSAW UNIVERSITY OF TECHNOLOGY
5. WARSAW UNIVERSITY OF LIFE SCIENCES
6. UNIVERSITY OF GOTHENBURG
7. MUNICIPALITY OF GOTHENBURG
8. REGION VÄSTRA GÖTALAND
9. VALENCIA CITY COUNCIL
10. CONSELL DE L’HORTA DE VALENCIA CONSORTIUM
11. CITY HALL OF WARSAW
12. COMMONS LAB FOUNDATION –
13. SAM ROZKWIT ASSOCIATION
14. ONE MURANÓW FOUNDATION

Implicarea a patru zone urbane europene cu caracteristici sociale, demografice, de mediu și geografice diferite reprezintă o manifestare a diversității contextelor în care grădinile urbane pot juca un rol ca o componentă cheie a dezvoltării urbane durabile.

Rezultatele etapei 1 (anul 2022) sunt disponibile aici!

Rezulttele etapei 2 (anul 2023) sunt disponibile aici!